Hazır sistem mi alınmalı yoksa RX 570 sistem mi yükseltilmeli?

Hocam 1080p üstüne çıkmayacagım zaten 2 sene götürsün yeter sonra yüksek seviyeden bir bilgisayar alacağım.
Hocam 4060 Ti 8GB ve 4060 8GB kartları 1080p konusunda iyi ama para israfı olmasın diye size AMD önerdim. O zaman kullanabilirsiniz 4060 Ti 8GB fakat aynı şekilde 1080p kategorisinde bile AMD kartlarından çok daha düşük bir performans gösterdiğini söyleyeyim. Tabii ki sizin kararınız.

Hocam 4060 Ti 8 GB ve 4060 8 GB kartları 1080p konusunda iyi ama para israfı olmasın diye size AMD önerdim. O zaman kullanabilirsiniz 4060 Ti 8 GB fakat aynı şekilde 1080p kategorisinde bile AMD kartlarından çok daha düşük bir performans gösterdiğini söyleyeyim. Tabii ki sizin kararınız.

Hocam ben teknolojiyi kökliyeceğim için çok bir sıkıntı görmem ya ham performans bağımlısı değilim.

4060 Ti 8 GB işinizi görebilir o halde.

4060 Ti günümüz oyunlarını istediğim değerlerde açıyor şu an 2 sene içinde çıkacak oyunları da gene yüksek performansta açacağını düşünüyorum ben 8 GB almam büyük ihtimal 16 alırım gibi.

4060 Ti günümüz oyunlarını istediğim değerlerde açıyor şu an 2 sene içinde çıkacak oyunları da gene yüksek performansta açacağını düşünüyorum ben 8 GB almam büyük ihtimal 16 alırım gibi.
16 alırsanız ilerde yenisini alacağınız için boş para vermiş olursunuz benim fikrimce.

16 alırsanız ileride yenisini alacağınız için boş para vermiş olursunuz benim fikrimce.

Duruma göre alırım diyeyim 4060 Ti 16 GB'a güveniyorum o tarafta 2 sene sonra dev fark yaratacak kartlar çıkarsa onları alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı