Hocam yine rahatsız ediyorum, ben gpuyu bir türlü takamadım maalesef. Bir tavsiyeniz vs. var mı? Bana sanki biraz sağda kalıyor gibi geliyor ve bir türlü ittirecek cesareti bulamıyorum.Evet eğer ekran kartının braketi vidalı şekildeyse oranındır.
Hocam kasayı yatır ekran kartınındaki pinleri slot ile aynı hizaya getir ve ittir.Hocam yine rahatsız ediyorum, ben gpuyu bir türlü takamadım maalesef. Bir tavsiyeniz vs. var mı? Bana sanki biraz sağda kalıyor gibi geliyor ve bir türlü ittirecek cesareti bulamıyorum.
gpu hariç her şey takılı olduğu için yatırmadım, bir sorun olur mu? Bir de çok içeri alınca kartın ucu anakartın yanından içeri giriyor gibi, normal mi?Hocam kasayı yatır ekran kartınındaki pinleri slot ile aynı hizaya getir ve ittir.
Yatır bir şey olmaz. O slotun içine girecek ekran kartındaki pinler.gpu hariç her şey takılı olduğu için yatırmadım, bir sorun olur mu? Bir de çok içeri alınca kartın ucu anakartın yanından içeri giriyor gibi, normal mi?
Olmuş mu? Allah aşkına olmuş deyinYatır bir şey olmaz. O slotun içine girecek ekran kartındaki pinler.
Evet olmuşa benziyor.Olmuş mu? Allah aşkına olmuş deyin.
Evet olmuşa benziyor.
Burası da oturmuş degil mi? Vidanın birini taktım digerini de takacagim simdi.
Dual oldugu için gerek yok diyenleri gordum, almali miyim?Evet. Bu arada GPU ile kasanın zemini arasına herhangi destekleyebilecek bir şey koy. Yamulmasın.
Dual oldugu için gerek yok diyenleri gordum, alınır mı?