Tamamdır sağ olun. Birde bu kablo işini biliyor musunuz? Hangisini nereye taktığım (1. veya 2. slota yani) önemli mi yoksa rastgele mi takayım?Gerek olmayabilir ama koyarsanda yararına olur. Almana gerek yok. Arasına herhangi bir şey koysan yeter.
Rastgele tak. Bir şey olmaz. Ama yapabiliyorsan PSU dan 2 tane 8 pin çıkışı al.Tamamdır sağ olun. Birde bu kablo işini biliyor musunuz? Hangisini nereye taktığım (1. veya 2. slota yani) önemli mi yoksa rastgele mi takayım?
Fark nedir? Performansı vs. etkiler mi?Rastgele tak. Bir şey olmaz. Ama yapabiliyorsan PSU dan 2 tane 8 pin çıkışı al.
Ekran kartı modeli nedir hocam.Fark nedir? Performansı vs. etkiler mi?
RX 7800XT.Ekran kartı modeli nedir hocam.
2 tane farklı 8 pin ile takman daha sağlıklı olur. Tek kablo sıkıntılı biraz.RX 7800XT.
Hocam sonunda kabloları taktım, başka bir şey yapmama gerek var mı? Paneli geri takıp diğer işlemelre geçeyim mi?Gerek olmayabilir ama koyarsanda yararına olur. Almana gerek yok. Arasına herhangi bir şey koysan yeter.
CPU, 24 pin ve onboard bağlantılarını yaptıysan evet geçebilirsin.Hocam sonunda kabloları taktım, başka bir şey yapmama gerek var mı? Paneli geri takıp diğer işlemelre geçeyim mi?
Hocam yine rahatsız ediyorum, ben GPU'yu bir türlü takamadım maalesef. Bir tavsiyeniz vs. var mı? Bana sanki biraz sağda kalıyor gibi geliyor ve bir türlü ittirecek cesareti bulamıyorum.
Bunlar ne demek abi aglicam ya, sistem hazır geldi ben sadece gpuyu taktım. Onu hazırlayan yer yapmıs mıdır? Gaming gen trden satın aldım.CPU, 24 pin ve onboard bağlantılarını yaptıysan evet geçebilirsin.
Taktım hocam sonunda cok sag olun yine de.Vaktin varsa akşama ben sana video atayım veya YouTube gibi yerden izleyebilirsiniz.