- Makaleler
- 2
Böyle konulara böyle cevap ne desinKral ince hesapta çalışıyorsun diyeceğimde fazla dedin.
Böyle konulara böyle cevap ne desinKral ince hesapta çalışıyorsun diyeceğimde fazla dedin.
Konuda nasıl bir sorun varki? Adam ilk bilgiisyarını alıyor belki, heyecanlı hızlıca gelmesini istiyordur belkide?Böyle konulara böyle cevap ne desin![]()
Biz ne desek boş, belki yarın verilir belki yoğunluk vardır haftaya verilir. İroni yapmıştım.Kral ince hesapta çalışıyorsun diyeceğimde fazla dedin.
Yok hocam yani adam dediğim gibi baya mutludur zaten aldığı için ben hayalini kurarken bile mutlu oluyorumBiz ne desek boş, belki yarın verilir belki yoğunluk vardır haftaya verilir. İroni yapmıştım.
Adamda bir şey demedi zaten latife yaptı.Konuda nasıl bir sorun varki? Adam ilk bilgiisyarını alıyor belki, heyecanlı hızlıca gelmesini istiyordur belkide?
Ayın 12'sinde İncehesap'dan hem hazır PC hem de monitör aldım. Şu an monitör paketleniyor, PC montajlanıyor. Kaç güne gelir? Yarın veya perşembe gelir mi acaba?
Kaç günde geldi bende aldım 4. gün halla ürünler paketleniyor yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.