Hazır sistem nereden alınmalı?

12.000/12.500 kasa için.Yani site konusunda kesin karar kıldıktan sonra kasayı kendim seçebilirim o konudan anlıyorum.
Montaj çok zor değil. Bir iki video izleyin öğrenirsiniz.
Herkes her konuda yetenekli değil.Ben işi uzmanına bırakmayı tercih ederim.
İncehesap, sinerji ve QP iyi ve güvenilirlerdir ve sosyalde tavsiye edilir.
Size yaşadığım yeni bir olayı anlatayım. Ben daha yeni Qp'den monitör aldım. Kargoda ufak bir sorun çıktı ve hiç bilgilendirilmedim, kendim çabalamasam kargomun akıbeti meçhul olacaktı. Qp'ye yazmıştım canlı sohbet destekleri var. Mail atmamı istemişlerdi, attım ve bana hiç geri dönmediler. Kendim halledemesem ortada kalacaktım. Yurtiçi kargo ile çalışıyorlar.
Yani tavsiye etmiyor musunuz?
Hocam QP uzerinden alabilirsiniz. Butceniz ne kadar? Belki bilgisayar onerebiliriz.
Hocam bütçe 12.000 falan da ben de anlıyorum kağıt üstünde az biraz.Mesela QP red sistemi hoşuma gitti.Eğer QP'ye güvenebilirsem bu sisteme 1 tb hdd ekleyip alabilirim.

İmzamdaki sistemi Teknobiyotik üzerinden aldım. Aldıktan sonra tüm parçaların orjinalliği için doğrulamasını yaptım , herhangi bir problem yoktu. Kutulama ve montaj özenli. Kablo yönetimine kadar yapılmış şekilde geldi. Uzak olduğu için sadece ekran kartını ve kendi aldığım HDD yi takmak bana kaldı. 5 iş günü + haftasonu hariç 2 gün kargo sürdü. Ancak bu şirketi arayınca kolay kolay açmıyorlar. Açtıkları zaman yardımcı olunuyor uzun uzun anlatıyorlar ancak açtırmak tam bir işkence.

Ben geçen ay İtopya'dan parçaları kendim seçerek sistem aldım. Montajı onlar yaptı, sadece ekran kartını ben taktım.

Tek sıkıntı kargo süresiydi. Montajlanma ve kargolayla birlikte bana gelmesi yaklaşık 2 hafta sürdü. Onun dışında hiçbir kötü olay yaşamadım.
Geç olsun da güç olmasın.Ben bir siteye güvenebilsem kargo süresini düşünmeden alırım.Sistemde bir sorun çıkmadıktan sonra benim için çok da önemli değil.İnternette her site için kötü yorum olunca insanın kafası karışmıyor değil.
İmzamdaki sistemi Teknobiyotik üzerinden aldım. Aldıktan sonra tüm parçaların orjinalliği için doğrulamasını yaptım , herhangi bir problem yoktu. Kutulama ve montaj özenli. Kablo yönetimine kadar yapılmış şekilde geldi. Uzak olduğu için sadece ekran kartını ve kendi aldığım HDD yi takmak bana kaldı. 5 iş günü + haftasonu hariç 2 gün kargo sürdü. Ancak bu şirketi arayınca kolay kolay açmıyorlar. Açtıkları zaman yardımcı olunuyor uzun uzun anlatıyorlar ancak açtırmak tam bir işkence.
Teknobiyotiğin müşteri hizmetleri hakkında gördüğüm yorumlar genelde çok kötü.Bu yüzden Teknobiyotiği seçeneklerden sildim bile.

Geç olsun da güç olmasın.Ben bir siteye güvenebilsem kargo süresini düşünmeden alırım.Sistemde bir sorun çıkmadıktan sonra benim için çok da önemli değil.İnternette her site için kötü yorum olunca insanın kafası karışmıyor değil.
Sistemi satın aldıktan sonra bende bi göz gezdirmiştim sitelerde. Yorumları görünce baya pişman olmuştum, gelmeden iade etmeyi bile düşündüm. Sonra neyse deyip bekledim, iyi ki iptal etmemişim.

İtopya, sinerji güvenilir sitelerdir. Aynı zamanda Teknobiyok'te güvenilirdir. Qp'yi ilk defa duyuyorum açıkçası. Bilindik yerlerden almanızda yarar var.

Sinerjiyi duyupta QP bilisimi duymamaniz garip acikcasi.

Yakın bir zamanda hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Montaj kısmından pek anlamadığım ve laptop da istemediğim için hazır sistemlere yöneldim. Sizden ricam hem müşteri memnuniyeti iyi olan, hem özenli montaj yapan, alışveriş sonrasında da ilgili müşteri hizmetleri olan bir firma önermenizdir. Mesela Qp'den beğendiğim bir sistem var ancak site ne kadar güvenilir bilmiyorum. İnternet üzerinden almayı düşünüyorum ancak Vatan gibi mağazaları önerirseniz (İzmir'de şubesi olan) mağazaya gidip alma imkanım da var. Hazır sistem satışı firmalar hakkında kendi tecrübeleriniz ve duyduğunuz tecrübeleri de paylaşırsanız sevinirim.

Sinerji hem guvenilir hem de ucuz bir site. Oradan toplamaniz daha yararli olabilir. İtopya'dan alirsaniz RTX3000 serisi cikinca kargo kapinizda olur.

Hiç müşteri hizmetleri ile iletişim kurdunuz mu?İlgiler mi?

Şükür ki başıma bir şey gelmediği için o yönünü bilmiyorum sitenin. Çok fazla tercih edildiği ve en çok bilinen sitelerden olduğu için yoğunluktan dolayı problem yaşayanlar vardır elbet.

Tabii önerir miyim? Önermem. Niyeyse sağı solu belli olmayan bir siteymiş gibi geliyor. Her an bir şey yaşayabilirmişim gibi. :D

Sinerjiyi duyupta QP bilisimi duymamaniz garip acikcasi.

Sinerji hem guvenilir hem de ucuz bir site. Oradan toplamaniz daha yararli olabilir. İtopya'dan alirsaniz RTX3000 serisi cikinca kargo kapinizda olur.
QP'yi tavsiye eder misiniz yada Vatan'ı ?
Şükür ki başıma bir şey gelmediği için o yönünü bilmiyorum sitenin. Çok fazla tercih edildiği ve en çok bilinen sitelerden olduğu için yoğunluktan dolayı problem yaşayanlar vardır elbet.

Tabii önerir miyim? Önermem. Niyeyse sağı solu belli olmayan bir siteymiş gibi geliyor. Her an bir şey yaşayabilirmişim gibi. :D
Anladım.Peki tavsiye edebileceğiniz bir site var mı?Bir site üstünde kara kılsam sonrası çok kolay ama işte bir türlü o siteye kara veremedim:D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı