7 k bütçe varsa ve 60 75 hz yetiyorsa monitör olarakBu yüzden monitör önerisi diye de konu açmıştım. 60-75Hz bana yeter. O konunun altına 2k ya 144Hz bir öneri geldi. Şimdi lazım olmasa da ileride kasa yenilersem iyi olabilir.
Monitör dahil olduğu zaman 6-7k onun dışında sadece kasa olacaksa 3,5k-4k arası olabilir. Yazdığım fiyatın bir takım üstü olabilir. Monitör özellikleri konusunda 75 ve daha yüksek Hz olması. Gerekirse kasaya fiyat ayırırım ama monitörü sonra alırım. Yeterki kasa iyi olsun. Monitörde eksantirik şeyler aramıyorum. 75 den yüksek olsa kafi.Bütçe ne kadar ve istediğin monitör özellikleri ne?
Arkadaş hazır sistem istiyor sorun o@selimtti
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Eline para geçince RAM'leri 16GB yap.
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte H510M H 3200mhz(OC) M.2 1200p mATX Anakart
Gigabyte H510M H 3200mhz(OC) M.2 1200p mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Sapphire RX 6400 Pulse 11315-01-20G 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 6400 Pulse 11315-01-20G 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 6400 Pulse 11315-01-20G 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 4.399,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Team T-Force Vulcan TUF Alliance 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 TLTYD48G3200HC16F01 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Team T-Force Vulcan TUF Alliance 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 TLTYD48G3200HC16F01 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Team T-Force Vulcan TUF Alliance 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 TLTYD48G3200HC16F01 Ram özelliklerini incele, 572,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com Toplam 7900 tuttu, en azından bu tarz bir sistem toplamaya çalış.AeroCool CS 1102 400w - Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da - 1017683124
AeroCool CS 1102 400w - Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar donanımları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yavaş yavaş parça alabilirim. Dediğim gibi yazları oyun oynarım çoğunlukla. Onun dışında dönem içi ders için kullanacağım. Çok iyi bir kasa da aramıyorum. Fikrinizi değerlendireceğim.7 k bütçe varsa ve 60 75 hz yetiyorsa monitör olarak
Bu monitörü alabilirsinEurocam EC-M19 18.5" 0.5 ms Full HD Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Eurocam EC-M19 18.5" 0.5 ms Full HD Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İncehesaptan
Zone APU | AMD 3000G | 8 GB DDR4 | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu bilgisayarı özelleştirip kullanabilirsin sonradan geliştirceksen işlemci almanı öneririm
Eğer bütçeniz el veriyorsa o sistem yarı yolda bırakmaz hocam.Yavaş yavaş parça alabilirim. Dediğim gibi yazları oyun oynarım çoğunlukla. Onun dışında dönem içi ders için kullanacağım. Çok iyi bir kasa da aramıyorum. Fikrinizi değerlendireceğim.
Eğer bu parçalarla iyi bir oyun deneyimi yaşayabileceksem toplarım da. Hiç problem değil. Sadece böyle toplama pc ler uğraşmanın yanında ucuz olmuyorlar. Pc de toplayabilirim fakat Parçalardan çok içli dışlı olmadığımdan dolayı pek anlamıyorum.Arkadaş hazır sistem istiyor sorun o
Monitör dahil olduğu zaman 6-7k onun dışında sadece kasa olacaksa 3,5k-4k arası olabilir. Yazdığım fiyatın bir takım üstü olabilir. Monitör özellikleri konusunda 75 ve daha yüksek Hz olması. Gerekirse kasaya fiyat ayırırım ama monitörü sonra alırım. Yeterki kasa iyi olsun. Monitörde eksantirik şeyler aramıyorum. 75 den yüksek olsa kafi.
Hocam pek uğraşmadım aslında bu fiyata daha iyi bir sistem toplanabilir, haklısınız.@selimtti Parça parça toplayacaksan yukarıda attıklarım mantıklı olur.
Hazır sistem zorunlu derseniz, monitörden feragat edeceksiniz. Para biriktirip sonrasında monitör alırsınız böyle yaparsanız.
@89666 Piyasaya hakim olmadığınız belli, o parçaları boşverin siz.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com