Hazır sistem önerisi

Bütçe
25.000

yrgnoyn

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bir arkadaşım için PC alacağım. Tüm her şey dahil 30k bütçe var bu yüzden bilgisayarın fiyatı 20 25k arasında olursa sevinirim bilgisayarda aradığı özellikler şunlar;
CS FM GTA gibi klasik oyunları iyi seviyede oynarsın uzun süre bir değişiklik yapmadan kullanayım ve montaj işlerinde kullanacağı için güçlü olmasını istiyor. Eğer bu seviyede bildiğiniz hazır sistem varsa cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MANTIS-3080 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

SSD'yi Adata Legend 710 yapın.

Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Monitör olarak bunu alın.

Fare olarak:

Klavye:

@Merdo34 hocam daha iyi öneri yapabilir.

MANTIS-3080 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Fare olarak:

Klavye:

Önerdiğiniz ürünler gayet iyi,fare farklı birşey alınabilir.
Sistem ve monitor güzel ikili, alınabilir.
Bu sistem ile 1080P çözünürlükte ultra altına düşmeyin ve RT destekli oyunlarda rt açın.

Önerdiğiniz ürünler gayet iyi, fare farklı bir şey alınabilir.
Sistem ve monitor güzel ikili, alınabilir.
Bu sistem ile 1080p çözünürlükte Ultra altına düşmeyin ve RT destekli oyunlarda RT açın.

Fare olarak:

Klavye:

Hocam arkadaşla konuştum sistem ve monitörü beğendi ben kulaklığı SteelSeries Artics 1 mouse da Rival 3 düşünmüştüm, siz ne düşünürsünüz bunlar hakkında. Bir de bu klavyenin görünüşü çok ona hitap etmemiş 1K civarına mekanik bir klavye önerebilir misiniz? RGB olabilir ferah görünümlü sade bir klavye istiyor

Hocam arkadaşla konuştum sistem ve monitörü beğendi ben kulaklığı SteelSeries Artics 1 mouse da Rival 3 düşünmüştüm, siz ne düşünürsünüz bunlar hakkında. Bir de bu klavyenin görünüşü çok ona hitap etmemiş 1K civarına mekanik bir klavye önerebilir misiniz? RGB olabilir ferah görünümlü sade bir klavye istiyor
Her ikisini de almayın hocam. Kulaklık olarak Itopya üzerinden Cooler Master CH321 tercih edebilirsiniz.

Nedir hocam eksileri bu iki ürünün sizce?
Artics 1: Berbat, mikrofonu çok kötü.
Rival 3: Kronik LOD sorunlu. Fiyatını hak etmiyor.

Fare olarak benim attığım Sabre Pro'yu alsın arkadaşın. Sevgili arkadaşım @JakerT4'ten Sabre Pro için gereken firmware.bin dosyasını paylaşmasını istiyorum. Müsaitseniz paylaşın hocam. Sabre Pro modelinde firmware güncellemesi sırasında brick olma gibi bir olay var ama kullanıma @JakerT4'ün paylaşacağı (tabii müsait ise) dosya sayesinde engel olmayacaktır.

Kulaklık:

Artics 1: Berbat, mikrofonu çok kötü.
Rival 3: Kronik LOD sorunlu. Fiyatını hak etmiyor.

Fare olarak benim attığım Sabre Pro'yu alsın arkadaşın. Sevgili arkadaşım @JakerT4'ten Sabre Pro için gereken firmware.bin dosyasını paylaşmasını istiyorum. Müsaitseniz paylaşın hocam. Sabre Pro modelinde firmware güncellemesi sırasında brick olma gibi bir olay var ama kullanıma @JakerT4'ün paylaşacağı (tabii müsait ise) dosya sayesinde engel olmayacaktır.

Kulaklık:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı