Hazır sistem önerisi

Render vs. işi olan zaten NVIDIA tercih etmeli. Ayrıca ben çöpü gerçekten çöp olduğu için demiyorum. Fiyatına göre pahalıdır, bir şeyi kötüdür cart curt. Benim sistemimde de çöp diyebileceğim parçalar var mesela. Video edit ve render hariç alınacak bir kart değil. O yüzden benim gözümde çöptür oyun oynayacak insan için. "Çöp" kelimesini biraz geniş bir kavram olarak kullanıyorum kısacası. Yanlış anlamayın hocam. Bu arada NVIDIA'daki yazılım sorunları neden kimse tarafından bahsedilmiyor merak ediyorum. Bu başka bir konunun konusu. İyi sosyaller hocam. Sevgiler.

Ayrıca ben çöpü gerçekten çöp olduğu için demiyorum. Fiyatına göre pahalıdır, bir şeyi kötüdür cart curt.
Evet işte hocam, direkt çöp demek yerine şu şu sebeplerden dolayı daha iyi veya daha kötü derseniz daha açıklayıcı olur. Direkt ''çöp'' deyince okuyucu da yanılıyor.

RX 6600 sürücüleri ile kendi deneyimimi de aktarabilirim. 23.5.2 sürücüsü ile SnowRunner'ı takılmadan oynayamıyordum, 23.9.1 sürücüsüyle bu takılma minimuma indi.

Mesela daha bugün çözülen bir konu bırakayım:

Senelerdir AMD kart kullanıcı olarak AMD GPU sürücüleri hakkında pek de olumlu yorum yapamayacağım. Dediğim gibi ben de F/P açısından RX 6600'ü tercih ettim. Konu sahibine de önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…