Hazır sistem önerisi

barannng

Decapat
Sadece hikayeli oyunlar oynayacağım.F/P açısından uygun gördüğüm AMD RX 9060XT hazır sistemleri araştırıyorum.

Tahmin ediyorum ki bu ekran kartıyla "high"ayarlarda 2-3 yıl 60FPS civarlarında sorunsuz bir şekilde Full HD oynarım. Bu sistemler hakkında görüşleriniz nelerdir?

Aslında bu fiyatlar bir tık beni zorluyor. Bütçem 32-33K civarı ama alıyorsam iyisi olsun diyorum. Buna değer mi bilemiyorum. Daha iyi sistem önerileriniz varsa tavsiyelerinize açığım.

İfadeler: VC9
reis bende alacagım Spectrum Core | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
BLADE-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi güzel sistem bulursan haber edersen sevinirim bunlar iyi gibi bi kaç parça degisilip alınır bence

Kasayı Vento VG10F yap. Soğutucuda FSP seç.

Al geç. Kasayı anteclerden birisi yap.

Tüh yetişemedik .

Kasayı ve fanı neden değişiyorum?diğerlerinden farkı nedir?Ayrıca ethernet kablo ile internete bağlanamıyorum.Wifi ile bağlantı mümkünmü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…