Sadece hikayeli oyunlar oynayacağım.F/P açısından uygun gördüğüm AMD RX 9060XT hazır sistemleri araştırıyorum.
Tahmin ediyorum ki bu ekran kartıyla "high"ayarlarda 2-3 yıl 60FPS civarlarında sorunsuz bir şekilde Full HD oynarım. Bu sistemler hakkında görüşleriniz nelerdir?
Aslında bu fiyatlar bir tık beni zorluyor. Bütçem 32-33K civarı ama alıyorsam iyisi olsun diyorum. Buna değer mi bilemiyorum. Daha iyi sistem önerileriniz varsa tavsiyelerinize açığım.
www.incehesap.com
www.incehesap.com
Tahmin ediyorum ki bu ekran kartıyla "high"ayarlarda 2-3 yıl 60FPS civarlarında sorunsuz bir şekilde Full HD oynarım. Bu sistemler hakkında görüşleriniz nelerdir?
Aslında bu fiyatlar bir tık beni zorluyor. Bütçem 32-33K civarı ama alıyorsam iyisi olsun diyorum. Buna değer mi bilemiyorum. Daha iyi sistem önerileriniz varsa tavsiyelerinize açığım.

Arneluca | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Asrock Arc B580 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Crimson Vortex | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5090 32 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!