Hazır sistem önerisi

AnkLoad

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bilgisayar istiyordum kısmetse bu ay alacağım. Bir sistem buldum fiyatı uygun fakat işlemci beni çok korkutuyor. Google de gezerken bile 70-80 derecelere çıkıyor demiş birkaç arkadaş. Bütçem 46bin lira (monitör dahil) bir inceler misiniz ya ne yapmam gerekiyor benim, farklı bir işlemcili mi bakayım?

Not: RAM'i ve SSD'yi sonradan değiştirebilirim onlara çok takılmayın.

[Sistem Ektedir.]

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250829-140005.jpg
    Screenshot_20250829-140005.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka önerebileceğim sistemler sunlar fiyat olarak cok iyiler. Kasa da beyaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bilgisayar istiyordum kısmetse bu ay alacağım. Bir sistem buldum fiyatı uygun fakat işlemci beni çok korkutuyor. Google de gezerken bile 70-80 derecelere çıkıyor demiş birkaç arkadaş. Bütçem 46bin lira (monitör dahil) bir inceler misiniz ya ne yapmam gerekiyor benim, farklı bir işlemcili mi bakayım?

Not: RAM'i ve SSD'yi sonradan değiştirebilirim onlara çok takılmayın.

[Sistem Ektedir.]

Hocam işlemci çok ısınmaz ve zaten çok ısınsa bile öyle bir sıvı soğutma fazlasıyla yeterli olacaktır.

Kanka önerebilceğim sistemler sunlar fiyat olarak cok iyiler kasa da beyaz

hocam almışken iyi ekran kartlı almak istiyorum, sistemin fiyatı uygun ve ekran da dahil. 5060 ti 16gb benim için hayli hayli yeterli olacaktır.

Hocam işlemci çok ısınmaz ve zaten çok ısınsa bile öyle bir sıvı soğutma fazlasıyla yeterli olacaktır.
Hocam 5 7500f mi alsam, 7600x için birkaç arkadaş ek gpu olduğu için öyle demişler zaten sistemde 5060 ti 16gb var, öneriniz nedir acaba?

Kanka önerebileceğim sistemler sunlar fiyat olarak cok iyiler kasa da beyaz

Bu arkadaşı ciddiye almayın trolün teki engelleyin.
Yüksek ihtimal kendi sitesi ve durmadan bu saçma sistemleri öneriyor.
40k bütçede 9060XT / 5060 Ti 16 GB sistemler çıkar.

Hocam elle almak daha faydalı olur 40k bütçeniz var kasa için hazır alırsaniz daha pahaliya gelir.
Hocam bu hazır sistemde uyguna geliyor ki zaten teker teker alsam ben birleştiremem 🙂. Bu işlemci çok ısınıyor diyor herkes vallahi korktum ne yalan soyliyeyim uğraşmak ta istemiyorum. Öneriniz var mıdır acaba?

Bu arkadaşı ciddiye almayın trolün teki engelleyin.
Yüksek ihtimal kendi sitesi ve durmadan bu saçma sistemleri öneriyor.
40k bütçede 9060XT / 5060 Ti 16 GB sistemler çıkar.
kasa da beyaz yazmış birde skwgodhwkehw

Hocam bu hazır sistemde uyguna geliyor ki zaten teker teker alsam ben birleştiremem 🙂. Bu işlemci çok ısınıyor diyor herkes vallahi korktum ne yalan söyleyeyim uğraşmak ta istemiyorum. Öneriniz var mıdır acaba?

Kasa da beyaz yazmış bir de skwgodhwkehw.

48k kasaya verirseniz R5 9600X 5060 Ti 16 GB.
32 GB RAM B650M r 1TB Kioxia M.2 SSD çıkıyor hocam bir bilgisayarciya toplatırsaniz önerim şu.
9060XT 16 GB secersen 41 küsur yerine 37.550 olur.

Daha kaliteli monitör alın derim böyle yapıp 1TB M.2 SSD kullandım oyun içinse sadece R5 9600X yapıp 9060XT 16 GB alırsaniz 40k civarına gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı