Hazır sistem sistem önerisi

Üzmez işlemciyi istersen 5600 veya 12400f olarak upgradeliyebilirsin.
i3 13100f ile rtx 4060 dar boğaz yapar mı sence 2k oynamam fazla 1080p oynarım genelde

Merhaba, kullandığım 2 adet sistemi size önerebilirim gayet güzeller fiyatları için.

Hacı konu 2 sene önceye ait keşke hazır sistem şeyine yazmasaydin ama yine de eyvallah sistem alalı 2 sene oluyor belki başka arkadaşa denk gelir.

Arkadaşlar indirim gelmiş İtopya'ya sizce bu sistemlerden hangisi alınır ya da alınır mı? Fiyat olarak iyiler mi parçalar vs.
İtopya olmak zorunda değil ise Stratos Pulse | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com DDR5 sistem,kasayı MSI işlemci soğutucuyu da Bitfenix yaparsan iyi olur.

Hacı konu 2 sene önceye ait keşke hazır sistem şeyine yazmasaydin ama yine de eyvallah sistem alalı 2 sene oluyor belki başka arkadaşa denk gelir.
Abo bende yeni mesajlara bakmıştım görememişim :D Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
İtopya olmak zorunda değil ise Stratos Pulse | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com DDR5 sistem, kasayı MSI işlemci soğutucuyu da BitFenix yaparsan iyi olur.

PC alalı 2 sene oluyor dostum konu eski zaten ama bilinclenmek isteyenler bakabilir.

İtopya olmak zorunda değil ise Stratos Pulse | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com DDR5 sistem, kasayı MSI işlemci soğutucuyu da BitFenix yaparsan iyi olur.

Abo bende yeni mesajlara bakmıştım görememişim :D kusura bakmayın.

Yok estağfurullah yine de iyi belki başka biri bakar konuya bilgilenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı