Hazir sistem onerisi

memetshiver21

Centipat
Daha fazla  
Gaming.Gen.TR TR'den 4060'li R5 7500F DDR5 bir kasa almayi planliyorum alınır mı? Yoksa yerine 3060 Ti'li R5 5600'lu sistem var sivi sogutmada takabilirim fakat o DDR4 cok bir şey fark eder mi hem 4060'li sistemde XPG kasadaki 650W 80+ PSU var yeter mi?

3060 ve 3060ti sıfır alınacak kart kategorisinden çıktı artık. DDR5'e kıyasla sıvı soğutma da bir + yaratmayacaktır. DDR5'i seçmelisiniz bu seçeneklerden.

AM4 işlemciyi şu aşamadan sonra sıfırdan sistem kurarak almak mantıksız bir hareket olur.
Paran olmasa bile kenara para koy AM5 al.
AM3 nasıl miadını doldurduysa AM4'te dolduruyor.

Sistem 22bin TL bir sivi sogutucu alirsam cok guzel olur diye dusunuyorum bir şey soracagim sivi sogutmayi neye gore secmeliyim.

Sistem 22bin TL bir sivi sogutucu alirsam cok guzel olur diye dusunuyorum bir şey soracagim sivi sogutmayi neye gore secmeliyim.

Sıvı soğutma hakkında pek fikir sahibi değilim. Sadece 120mm 240mm 360mm kısmını biliyorum.
Yanlış yönlendirmek istemem.
Bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
Ama AM4 alıp sıvı soğutuculu alacağına AM5 alıp sıvı soğutucu olmadan al ilerleyen süreçte alırsın sıvı soğutucuyu.
Birisi Mercedes diğeri Renault

Sıvı soğutma hakkında pek fikir sahibi değilim. Sadece 120mm 240mm 360mm kısmını biliyorum.
Yanlış yönlendirmek istemem.
Bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
Ama AM4 alıp sıvı soğutuculu alacağına AM5 alıp sıvı soğutucu olmadan al ilerleyen süreçte alırsın sıvı soğutucuyu.
Birisi Mercedes diğeri Renault
Bildigim kadariyla islemcide fan yok mpk oyle biliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı