Hazır sistem PSU seçimi

Hazır sistem alacağım ve hangi PSU'yu almalıyım kararsızım.

Screenshot_2020-05-02-23-06-53-180_com.incehesap.web.web2.jpg

Bildiğim kadarıyla Cougar'ın o PSU'ları Frisby ile benzer veya o üretiyor. Okuduğum kadarıyla öyleydi, tam emin değilim. Xigmatek'i direkt eleyin, o model asla alınmaz. İçlerinden tavsiyem Zalman'ı tercih etmeniz olacaktır, hem fiyatı uygun hem de daha güvenilir. Cougar'ın uygun fiyatlı PSU'larına nedense ısınamıyorum.

İnsan DM'den yazar :D Cougar kaliteli bir üreticidir ama o model giriş seviyesi yine de Frisby gibi ürünlere yaklaşmayınız. CM veya TXII modeli biraz daha üste çıkıyor, Xigmatek X-Power modeli çok giriş seviyesi ve bu listeye girmesi bile şans eseri.

Xigmatek öneriyorum. Hem kaliteli, hem 650w hem de çok fazla fark ödemiyorsunuz (bence).
Cougar çok içime sinmedi benim PSU da. Normalde iyi bir marka ama bilemiyorum.
İnsan DM'den yazar :D Neyse sisteme yetiyorsa Cougar kaliteli bir üreticidir, Frisby gibi ürünlere yaklaşmayınız.
Kankam yazacaktım NoFap videosu izliyordum. Uyumazsam konuşuruz :d
Bildiğim kadarıyla Cougar'ın o PSU'ları Frisby ile benzer veya o üretiyor. Okuduğum kadarıyla öyleydi, tam emin değilim. Xigmatek'i direkt eleyin, o model asla alınmaz. İçlerinden tavsiyem Zalman'ı tercih etmeniz olacaktır, hem fiyatı uygun hem de daha güvenilir. Cougar'ın uygun fiyatlı PSU'larına nedense ısınamıyorum.
Arkadaşın biri xigmatek önerdi. Çelişkidir kaldım ama galiba zalman alacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı