goblinsavar
Picopat
Daha fazla
Sayın dostlarım elime güzel bir bütçe geçti (19-20k) monitörüm 165Hertz guzel bir monitor klavyem Apex Pro TKL yani aksesuar kisminda hiç skntim yok laptop bagli kullaniyirdum her seyi kasa almayi planliyorum hazir sistemlerden gozumde mod art Arc 2 sistem vardi degistirdigim donanimlari ile beraber 16500 TL civari ediyirdu ancak zam geldi 3 hafta önce şu an 19.5k (bileşenleri değişmemiş hali) çogu sistem şu an 19 22K şeklinde seyrediyor bu 4-5 hafta onceki sistemler cok ucuzdu maalesef o zaman yetisemedim sizlere sormak isterim ModArt olur pch olur Technopat olur dolara kafa atan baslikli sistem ne zaman cikarir beklemeli miyim yoksa simdi almali miyim gozume kestirdigimi (sizde hazir sistem onerileriniz varsa bütçem dahilinde kesinlikle esirgemeyin onerilerinizi) bir de mesut cevik abim bu bilgisayarcilarin reklam icin para verecegine sistemi zararina (ucuza) satip kendi cebinden veriyorlar reklamlarini boyle yapiyorlar o devir bitecek pahalilasıcak sistemler artik diyordu 2 3 haftadir sistem toplayip sitelere atan YouTuber yok bu ne demek oluyor? Bir-bir buçuk ay icinde yeni sistemler gelir mi? Gelin asagida tartisalim simdiden teşekkürler.
1080p ulta Deluxe maksimum Ultimate Pro Extreme exclusive ayarlarda oynamak istiyorum oyunlari monitörüm 1080p.
1080p ulta Deluxe maksimum Ultimate Pro Extreme exclusive ayarlarda oynamak istiyorum oyunlari monitörüm 1080p.