Zalman yeterli.Güç kaynağı kötü o sistemi eğer alınacaksa kasanın değiştirilmesi gerekiyor.
Zalman yeterli.Güç kaynağı kötü o sistemi eğer alınacaksa kasanın değiştirilmesi gerekiyor.
Onu alırsam zaten arkadaş kasayı değiştirip almamı söyledi 333 TL verip değiştirebilirim o problem değil.Güç kaynağı kötü o sistemi eğer alınacaksa kasanın değiştirilmesi gerekiyor.
Tebliondaki ilk sistem bariz daha iyi. Hem 5600 hem 6700 daha ne olsun. Kasayı zalman yapıp alabilirsin.Tavsiye için teşekkürler. Bu sistem mi yoksa üstteki arkadaşın attığı mı daha iyi?
Ekran kartını daha önce hiç kullanmadım ama araştırdım baya iyiymiş almayı düşünüyorum. Güzel yorumunuz için teşekkürler.Tebliondaki ilk sistem bariz daha iyi. Hem 5600 hem 6700 daha ne olsun. Kasayı zalman yapıp alabilirsin.
Bu sistem var bunu alabilirsin yeni gelmiş stoklar bitmeden almanı öneririm.Hazır sistem almayı düşünüyorum çok iyi değil ama kötüde olmasın oyun oynamak için bütçem maksimum 15k öyle pek anlamam bilgisayardan AMD 5500-ASUS DUAL-RTX3060-O12G-V2-PRIME A320M-K-WD GREEN-XPG 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda bunu buldum nasıl sizce?
Hâlâ almadıysan bunu yapıştır.Ekran kartını daha önce hiç kullanmadım ama araştırdım baya iyiymiş almayı düşünüyorum. Güzel yorumunuz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.