Hazır sistem vs APU sistem + ikinci el ekran kartı

Bütçe
3900
Makaleler
4
3900 TL civarı bütçem var ve aşamam. Beni 2 sene idare etmesi gerek. İki seçenek belirledim.

1-) Pollux 3AD | Game Garaj bu sistemde ekran kartını RX 570 yapınca 3891 TL oluyor. Benim aklıma yatan bu.

2-) Pollux 3APU | Game Garaj eğer bu sistemi alırsam ikinci el ekran kartı alacağım. Piyasa hakkında gram bilgim yok. Kartı yine RX 570 gücünde almaya çalışacağım ama bütçeden ne kadar kısabilirsem o kadar iyi. Bu seçenek daha mantıklıysa bana temiz bir kart bulursanız sevinirim. Şöyle 3500 TL'lere indirebilirsem çok iyi olur.

Pollux 3AD’yi almak daha mantıklı, ama 3APU’da sizi üzmez harici ekran kartı alana kadar idare eder.

Alternatif olarak APU sistem:

Pollux 3AD’yi almak daha mantıklı, ama 3APU’da sizi üzmez harici ekran kartı alana kadar idare eder.

Alternatif olarak APU sistem:

Kartı da sistemi aldığım gibi alacağım, beklemeye vaktim yok çünkü.

1. Sistem. İşlemci çok daha iyi ve zaten ekran kartı alacaksınız APU'ya para vermeye gerek yok. Hem de ekran kartını sıfır almış olacaksınız, başınız ağrımaz ilerde.

Bütçe 120 TL artarsa bunu öneririm:
4020 TL.
Bütçeyi aşamam daha monitör alacağım yoksa kaçırmazdım.

Toplam: 3726.06TL.

Toplam: 3726.06TL.
Hocam sistemin hazır olması şart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı