Hazır sistem vs PS

Hocam güvenilir nereden alabilirim acaba?

İncehesap olabilir.
Bir de İncehesap'ta Gaming gecesi denen bir şey var.
Her cuma saat gece 12-2 arası hazır sistemler ve diğer birçok ürüne bayağı indirim oluyor.
İtopya'dan uzak durun çoğu kişi desteklerinin zayıf olduğunu söylüyor.
Eğer tanıdık güvenli bir bilgisayarcı biliyorsanız kendiniz toplamanız iyi olacaktır.

İncehesap olabilir.
Bir de İncehesap'ta Gaming gecesi denen bir şey var.
Her cuma saat gece 12-2 arası hazır sistemler ve diğer birçok ürüne bayağı indirim oluyor.
İtopya'dan uzak durun çoğu kişi desteklerinin zayıf olduğunu söylüyor.
Eğer tanıdık güvenli bir bilgisayarcı biliyorsanız kendiniz toplamanız iyi olacaktır.
Bir bilgim yok maalesef.

Ben geçen yıl PS5 aldım 3 yıllık abonelik aldım + 14 bin liraya en güncel en pahalı oyunların kütüphanesini dizdim sonuç? Elimde patladı hüsran kimse kusura bakmayın PlayStation 5'in çıkmasıyla eski konsol devri bitti ne güzel çıkan yeni özel oyun var ne exc klasik güzel oyun var hep eski oynadığımız şeyler. Ama hazır sistem alsan eninde sonunda oraya da çıkıyor bütçen dar olsa bile crack indir karşı falan da değilim günümüz ekonomisinde :D daha kullanışlı daha pratik hazır sistem al keyfine bak dostum. Zaten PS4'ün var emin ol gereksiz tekrar PS alman sana yaşatacağı lüks en fazla %40 oranında falan artış yaşarsın buna adın kadar emin ol.

Konsolların F/P oranı eskisi kadar iyi değil, çünkü hem PC'ler eskisi kadar pahalı değil (hatta tam tersi konsollar daha pahalandı) hem de özellikle PS'deki exclusive oyunların sayısı son nesilde gittikçe azaldı, o yüzden PC daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı