M muho1996 Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 267 5 Ağustos 2023 #11 esyal21 dedi: Hocam laptoplar ekran kartı watt değeri düşük oluyor FPS'yi etkiliyor bayağı. Bir de RTX 3050 başlangıç seviye kartı bir de laptop olunca perfomansı azalıyor. Masaüstü sistemler daha performanslı. Genişletmek için tıkla... Her oyunu Ultra oynatacak bir hazır sistem en az ne kadardır hocam? Laptopu 2 ay önce 21'e almıştım.
esyal21 dedi: Hocam laptoplar ekran kartı watt değeri düşük oluyor FPS'yi etkiliyor bayağı. Bir de RTX 3050 başlangıç seviye kartı bir de laptop olunca perfomansı azalıyor. Masaüstü sistemler daha performanslı. Genişletmek için tıkla... Her oyunu Ultra oynatacak bir hazır sistem en az ne kadardır hocam? Laptopu 2 ay önce 21'e almıştım.
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 5 Ağustos 2023 #12 muho1996 dedi: Her oyunu Ultra oynatacak bir hazır sistem en az ne kadardır hocam? Laptopu 2 ay önce 21'e almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam indirimde yakalarsanız 18 bin olabilir. Net birşey söyleyemiyeceğim fiyatlar hemen artıyor ama en az bi 19K gerek gibi.
muho1996 dedi: Her oyunu Ultra oynatacak bir hazır sistem en az ne kadardır hocam? Laptopu 2 ay önce 21'e almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam indirimde yakalarsanız 18 bin olabilir. Net birşey söyleyemiyeceğim fiyatlar hemen artıyor ama en az bi 19K gerek gibi.