Emirj
Zeptopat
Daha fazla
öncelikle emegin için tesekkur ederim. su an için konusmak gerekirse masaustuyle ilgili bir deneyimim daha oncesinde olmadıgı için en guvenilir ve basımı nispeten agrıtmayacak bir hazır sistem almayı ve aldıgım bu sistemle de genel olarak oyunlarda sıkıntı cekmemeyi istiyorum. gelcek için halihazırda bir toplu kasam bulunursa elimde zaten gerkli yukseltmeleri yine siz degerli forum kullanıcı dostlarıma sorup yapamyı planlıyorum. su an önceligim basım agrımasın rahat olsun ve elimde bir toplu kasam bulunsun. kasa toplamak ya parcalarla alakalı deneyimim/bilgim olsaydı tek tek parcaları kendim alır toplardım ancak bunu yapamayacagımdan dolayı su an boyle bir yol izlemeyi düşünüyorum. tekrar tesekkur ederimŞahsi konuşuyorum; ben o fiyatlarda sistem alacak olsam AMD GPU+CPU tercih ederdim. Ama 40k üstü sistemlerde 4070 Super'den başlıyor güzel NVIDIA GPU'lar, 4090 mesela en iyi GPU şu anda. Tabii ki 4060 alınmaz değil DLSS falan var ama o fiyatlarda saf kas gücü AMD GPU'dadır. Heleki render işi falan yapacaksanız RTX GPU çok daha iyi.
Tavsiyelerim bu kadar. Örnek bir sistem buldum karşılaştırmasını yapabilirsin. Görüşlerin neler?
![]()
Supernova | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com