Çözüldü Hazır sistemde sadece ekran kartının montajlanması yeterli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zanno

Hectopat
Merhaba. Sinerji üzerinden toplama kasa aldım bugün elime ulaştı. Acaba yalnızca ekran kartını mı montelemem lazım? Başka yapmam gereken bir şey var mıdır? PSU kutusunda kablolar var onlarla ilgili bir şey yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fazla gelen olan kabloları kutuya koymuşlardır. Ekran kartını takıp kullanabilirsiniz.
Tabi işletim sistemi kurulu gelmediyse bir de onu kuracaksınız o kadar. Ondan sonra da sürücüler falan var.
Fazla gelen olan kabloları kutuya koymuşlardır. Ekran kartını takıp kullanabilirsiniz.
Tabi işletim sistemi kurulu gelmediyse bir de onu kuracaksınız o kadar. Ondan sonra da sürücüler falan var.

Çözüm
Merhaba. Sinerji üzerinden toplama kasa aldım bugün elime ulaştı. Acaba yalnızca ekran kartını mı montelemem lazım? Başka yapmam gereken bir şey var mıdır? PSU kutusunda kablolar var onlarla ilgili bir şey yapmalı mıyım?
Ekran kartını monte edip vidasını sıkmayı ihmal etmeyin. Ben yaklaşık 4 ay vidasını sıkmadan kullanmıştım zarar gelebilir.

Kasayı yatır. Ekran kartını soketine oturt, çıt sesi gelcek, o oturdu demek. Sonra tornavidayı eline alıp ekran kartı sabit duracak şekle gelene kadar monte yerindeki vidaları iyice sık sağlam olsun. En son da ekran kartı güç kablolarını bağla. Kasanın kapağını geri kapat. Bu kadar. Artık kullanıma hazır. Yeni sistemin hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan. Ekran kartını ayrı göndermelerinin sebebi kargoda sallanıp ekran kartı soketini kırmasın diye. Güvenlik amaçlı yani. Ben de sinerjiden almıştım, ekran kartı kutuda gelmişti. Kendim taktım. Takarken baya stres oldum yalnız zarar vermemek için. 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

evet şimdi onla uğraşıyordum şöyle bir sıkıntıyla karşılaştım 9070xt bir aparatı var onu koymam gerekiyor galiba kılavuzdakine göre yapmaya çalışınca en yukardakı boşluğa yetişmiyor aparattaki boşluk 3 tane vidası var acaba en alttaki beyazı çıkarmammı gerekiyor

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-16 at 19.10.14.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-16 at 19.10.14.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 17

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı