mert_tr52
Centipat
Arkadaşlar merhabalar. CPU: AMD Ryzen 3 3100, GPU: ASUS Dual Radeon RX 5500 XT 4 GB, anakart: ASUS Prime A320M-F, RAM: Corsair Vengeance 3000MHz 8 GB, SSD: a-data SU630 240GB, kasa: Corsair Carbide SPEC-05 550W 80+. Bu sistemi kullanıyorum ama böyle hem görünüş açısından güzel olmasını istiyorum hem performans anlamında bir tık daha güzel olmasını istiyorum. Kasamı MSI MAG Forge 100R, anakartımı ASUS TUF B450M PLUS, RAM'lerimi Team t-force Delta RGB, 1 adet 500GB HDD olarak değiştirmek istiyorum ama hani bakınca çok zahmetli gibi duruyor hani şu anki parçaları sat yenisini al birleştir falan biraz zahmetli duruyor. Tabi bunları hemen yapmayacağım yazın çalıştığımda düşünüyorum. Sizce şu anki sistemi satıp hazır sistem almalıyım veya tek tek mi toplamalıyım yoksa saydığım parçaları alıp mı yapmak daha mantıklı. Önerilerinize son derece açığım arkadaşlar burada şu yanlışın var şunu böyle yapabilirsin diyebilirsiniz çok mutlu olurum. Hem görüntü anlamında hem de performans anlamında güzel olmasını isterim. Gereksiz veya gerekli gördüğünüz bir parça varsa buyurun konuşalım. Teşekkür ederim şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör: