Hazır sisteme Windows 11 Pro kuruldu ancak Wi-Fi görünmüyor

Aka Hasan Sabbah

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hazır sistem aldım ve içerisine Windows 11 Pro kurdum. Bilgisayar açıldı, tüm simge ve yazılar aşırı büyük piksel pikseldi ve kasıyor gibiydi akıcı değil yani. Bunun sebebi tam olarak nedir? Key aldım internetten o şekilde kurdum Windows'u. En büyük sıkıntım şu driverlar fotoğraftaki gibi hiçbiri güncel değil güncellemek istesem de güncelleyemiyorum çünkü Wi-Fi yok, onun da Driver'ı kurulu değil sistemde öylece kala kaldım. Evde laptopum var ondan anakartı modelimin sürümünü yazarak Wi-Fi driverını indirsem hazır sisteme kursam olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20240731_220138.jpg
    IMG_20240731_220138.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar hazır sistem aldım ve içerisine Windows 11 Pro kurdum. Bilgisayar açıldı, tüm simge ve yazılar aşırı büyük piksel pikseldi ve kasıyor gibiydi akıcı değil yani. Bunun sebebi tam olarak nedir? Key aldım internetten o şekilde kurdum Windows'u. En büyük sıkıntım şu driverlar fotoğraftaki gibi hiçbiri güncel değil güncellemek istesem de güncelleyemiyorum çünkü Wi-Fi yok, onun da Driver'ı kurulu değil sistemde öylece kala kaldım. Evde laptopum var ondan anakartı modelimin sürümünü yazarak Wi-Fi driverını indirsem hazır sisteme kursam olur mu?

Dediğiniz gibi olur. Anakartın Wi-Fi özelliği var ise. Eğer yoksa kullandığınız adaptör ile yapabilirsiniz.

Ekran kartı driverı yüklediniz mi? Laptopunuzda Wi-Fi sürücüsünü indirin ve bilgisayarınızda çalıştırıp kurun.

Ekran kartı driverı yüklediniz mi? Laptopunuzda Wi-Fi sürücüsünü indirin ve bilgisayarınızda çalıştırıp kurun.

Hayır hiçbir driver yüklemedim. Kurdum direkt o şekilde şu an ne yapacağımı bilmediğimden konu açtım, Wi-Fi sürücüsünü indirdim direkt ASUS EXE olanı mı çalıştırmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• IMG_20240731_221157.jpg
    IMG_20240731_221157.jpg
    121,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20240731_221206.jpg
    IMG_20240731_221206.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 27
Anakartınızın sitesinden yüklediyseniz evet çalıştırın bunu. Titremeler vs. sorunu içinde erkan kartınızın sürücülerini güncelleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı