Örnek bir sistem verebilir misiniz? @Lian La-Fey de zaten "genellikle" yazmıştı ama, bir örnek üzerinden gidersek daha sağlıklı bir tartışma olabilir.Hazır kasaların sunduğu avantajı bilmeden, yok kalitesizmiş yok şeymiş sanki herkes kalitesiz satıyormuş gibi. Doların bu seviyede olduğu yerde gidin tek tek toplayın tamam mı?
Örnek bir sistem verebilir misiniz? @Lian La-Fey de zaten "genellikle" yazmıştı ama, bir örnek üzerinden gidersek daha sağlıklı bir tartışma olabilir.
Buyur. Kasa iyi değil fakat bak Thermaltake seçeneği var. Ben aldığımda Corsair vardı ve benim Corsair Spec-Delta kasam var.
Ekran kartını çıkarmak olmuyor haklı olarak izin vermiyor İtopya fakat kartın performansları aynı. Ben 6400'e almıştım mesela dolardan dolayı çok arttı ama.@eneserdogan Bu konuda Thread yüzünden yaşanılan az GPU kullanımından bahsedilmiş. @bugrazeus da az GPU kullanımı sorunu yaşıyor.
O paraya benim attığım sistemin ekran kartını bununla değiştirip almak daha mantıklı olur.
Sapphire Pulse RX 5600 XT AMD Radeon RX 5600 XT 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11296-01-20G - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ha doğrudur hacım, mantıklı bir seçenek olur.@eneserdogan Bu sistemin ekran kartını RX 5600XT yapmayı kastetmiştim.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Sapphire Pulse RX 5600 XT AMD Radeon RX 5600 XT 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11296-01-20G - incehesap.com
Patriot Burst SSD 480 GB Burst, 2.5” Solid State Drive, SATA III, 6Gbps PBU480GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronik
Patriot Burst SSD 480 GB Burst, 2.5” Solid State Drive, SATA III, 6Gbps PBU480GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
G.Skill Ripjawsv 16 GB (2x8 GB) 3200MHz DDR4 Ram Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
G Skill Gskıll Ripjawsv Siyah 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 Pc Ram F4-3200c16d-16gvkb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com
AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (Tray,Fansız)
AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasa Powerboost, PSU çöp. SSD kötü. Anakart kötü, fiyat da pahalı, ilk çıktığında 5600 lira civarı mıydı? O zaman avantajlıydı, bunu veya buna benzer sistemleri kabul ettiğimiz için genellikle diye boşuna yazmadık. Örneğin, bunun haricinde(gerçi şu an bu da alınabilir değil ama) uygun bir sistem var mı? Varsa bile bir iki tane vardır. Ama piyasada "Virisbiyli, Pavırrrbuuusttlu, Geyimpavırrlı, Rempeyyycli" sistemler uçuşuyor, onun yerine ayrı ayrı toplamak veya indirim kovalamak en mantıklısı. Haksız mıyım?DA-SISTEM2/AMD RYZEN 5 3600/ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DA-SISTEM2/AMD RYZEN 5 3600/ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM2 ITOPYA'da.www.itopya.com
Buyur. Kasa iyi değil fakat bak Thermaltake seçeneği var. Ben aldığımda Corsair vardı ve benim Corsair Spec-Delta kasam var.
Kasa'nın zaten değişmesi gerektiğini söyledim. İtopya SSD'i de değiştirmiş, bende 512GB ADATA SX8200 var. Anakart olarak da bende B450M Plus var mesela. Söylediğim şekilde iken ben 6400'e aldım çok memnunum. O şekil sistem alanlar bir şey bilmiyorsa bunun hazır kasaya bağlayamazsın. Üreticinin de suçu bunların prim yaptığını bilip her iki kelimelerinden birinde bunu kullanmaları. Ben bu sistemi almadan önce hepsini en ucuz fiyatıyla toplama yapayım dedim ve fiyat 6400 iken 8000'e fırladı. Eğer buysa tek tek toplamak ben bir şey bilmiyorum...Kasa Powerboost, PSU çöp. SSD kötü. Anakart kötü, fiyat da pahalı, ilk çıktığında 5600 lira civarı mıydı? O zaman avantajlıydı, bunu veya buna benzer sistemleri kabul ettiğimiz için genellikle diye boşuna yazmadık. Örneğin, bunun haricinde(gerçi şu an bu da alınabilir değil ama) uygun bir sistem var mı? Varsa bile bir iki tane vardır. Ama piyasada "Virisbiyli, Pavırrrbuuusttlu, Geyimpavırrlı, Rempeyyycli" sistemler uçuşuyor, onun yerine ayrı ayrı toplamak veya indirim kovalamak en mantıklısı. Haksız mıyım?
Çer çöp ucuz sistem alacağıma piyasadan hemen hemen aynı fiyata benzeri toplanıyor zaten, indirim kovalanırsa daha ucuza geldiği bile oluyor.
O şekilde alanlar bir şey bilmiyorsa bunu hazır kasaya bağlayamazsın mı?Adamın bilgisi yoksa hazır kasa alıyor, her pc alanın pc hakkında bilgi sahibi mi olması gerekiyor?Tek tek toplamak her zaman daha güvenilir hem de daha ucuzdur.Sana gelen ssdnin iade mal olmadığını nereden biliyorsun?İnternette bunu kanıtlamış bir sürü şikayet var.Lütfen burada düşünceleri belirtmeden mantık süzgecinden geçirelim.Kasa'nın zaten değişmesi gerektiğini söyledim. İtopya SSD'i de değiştirmiş, bende 512GB ADATA SX8200 var. Anakart olarak da bende B450M Plus var mesela. Söylediğim şekilde iken ben 6400'e aldım çok memnunum. O şekil sistem alanlar bir şey bilmiyorsa bunun hazır kasaya bağlayamazsın. Üreticinin de suçu bunların prim yaptığını bilip her iki kelimelerinden birinde bunu kullanmaları. Ben bu sistemi almadan önce hepsini en ucuz fiyatıyla toplama yapayım dedim ve fiyat 6400 iken 8000'e fırladı. Eğer buysa tek tek toplamak ben bir şey bilmiyorum...
Herkese teker teker cevap verip yer kalabalığı yapmaktansa, herkesin sorusuna burda cevap veriyorum.
Örneğin bu linkteki ürüne TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA ek olarak ekran kartını Gigabyte RTX 2060 6GB OC yapıyorum. Fiyat oluyor 6673 TL. Aynı ürünleri teker teker farklı sitelerden toplayınca fiyat artıyor...
Parçalar dandik yazmışsınız ama ben aynı ürünler üzerinden fiyat araştırması yapıyorum. Yani sitede anakart olarak b450 varsa, başka sitelerde daha iyi anakartlara bakmıyorum.
Aynı şekilde psular, ekran kartları, işlemciler ve işlemcilerin modelleri için de bu geçerli.
Elde tutulur iki veri kalıyor. Biri ürünleri toptan satıp daha fazla para kazanmak, diğeri ise iade edilmiş vs. ürünleri satmak.