Hazır sistemler neden ucuz?

Parçalar iyi veya kötü olsun, değişiklik için sunulan opsiyonlar da dahil olmak üzere parçaları liste fiyatından ufak da olsa ucuza satılıyor. Tabi elde kalan dandik ürünler daha da ucuz olabiliyor.

Benim incehesap'taki donanım arşivinin epic sistemini eğip bükerek aldığım sistemin orijinali ile alakası kalmamıştı. Haliyle indirimi de azaldı. Asuf tuf ekran kartını veya B450 dragon anakartını alacak kadar salak değiliz çok şükür.
 
Anakartı eski ve ucuz olanından kullanılıyor genellikle. Ekran kartı ise çok ısınan piyasada çok tutunmayan modellerinden vesaire. Tek tek toplamak daha mantıklı olacaktır.
 
Kimisi güncel değil der, 3500X ve RX5600 XT var. 2.El satıyorlar diyorlar, hayır hepsi orijinal. Kalitesiz diyorlar, hepsi demirbaş marka. E o zaman neye bu tantana ey Ümmet-i Technopat?
Ümmet-i Technopat sadece başlığı okuyor :D N11 gibi yerlerde satılan hazır sistemlerden bahsediyorlar sanırım
Ama kasa ve PSU kısmına katılıyorum
 
Millet Turbox sistem anlamış arkadaş onu kastetmiyor ki? Neden okuduğunuzu anlamıyorsunuz? Hepinizi kitap okumaya davet ediyorum. Sizin ayrı ayrı topladığınız sistem, bir sitede hazır halde %10 veya %15 daha uygun olabilir. Bu gayet normal. Siz hiç dışarıda toplu alıma indirim diye bir şey duymadınız mı?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı