Hazır sistemler neden ucuz?

Herkese teker teker cevap verip yer kalabalığı yapmaktansa, herkesin sorusuna burda cevap veriyorum.

Örneğin bu linkteki ürüne TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA ek olarak ekran kartını Gigabyte RTX 2060 6GB OC yapıyorum. Fiyat oluyor 6673 TL. Aynı ürünleri teker teker farklı sitelerden toplayınca fiyat artıyor...

Parçalar dandik yazmışsınız ama ben aynı ürünler üzerinden fiyat araştırması yapıyorum. Yani sitede anakart olarak b450 varsa, başka sitelerde daha iyi anakartlara bakmıyorum.
Aynı şekilde psular, ekran kartları, işlemciler ve işlemcilerin modelleri için de bu geçerli.
Elde tutulur iki veri kalıyor. Biri ürünleri toptan satıp daha fazla para kazanmak, diğeri ise iade edilmiş vs. ürünleri satmak.

Parçaların kalitesi tartışılır ama ikinci ek ürün veya tamir görmüş ürün kullanacaklarını sanmıyorum. Yapsalar bile söylemeleri gerek, diğer türlü sahtekarlığa girer. Tahminim, parçaları toptan alıp birazda sponsorların ikramıyla kendikerine daha uyguna getiriyorlar. Ve içindeki kimi parçalar sizde birazda zorla satılıyor.

İade ürünü koysalar ruhun duymaz, bazen satılmayan ürünlerin stoklarını eritiyorlar, nadirense hem ucuz hem kaliteli sistemler ortaya çıkıyor. Ben her zaman toplama PC taraftarıyım.

Herkese teker teker cevap verip yer kalabalığı yapmaktansa, herkesin sorusuna burda cevap veriyorum.

Örneğin bu linkteki ürüne TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA ek olarak ekran kartını Gigabyte RTX 2060 6GB OC yapıyorum. Fiyat oluyor 6673 TL. Aynı ürünleri teker teker farklı sitelerden toplayınca fiyat artıyor...

Parçalar dandik yazmışsınız ama ben aynı ürünler üzerinden fiyat araştırması yapıyorum. Yani sitede anakart olarak b450 varsa, başka sitelerde daha iyi anakartlara bakmıyorum.
Aynı şekilde psular, ekran kartları, işlemciler ve işlemcilerin modelleri için de bu geçerli.
Elde tutulur iki veri kalıyor. Biri ürünleri toptan satıp daha fazla para kazanmak, diğeri ise iade edilmiş vs. ürünleri satmak.
Bence bu tarz sistemlerin içerisinde iade edilen veya stokta arızalı çıkıp garantide değiştirip koyuyorlar.Yakın zamanda toplama pc satın alan arkadaşım mesela ssdnin üzerindeki bantın kenarının hafif soyulmuş olduğunu ve internetteki testlere göre daha yavaş çalıştığını söyledi.Bu tarz şeyler olabilir ki zaten internete incehesap ikinci el şikayet falan yazarsanız çıkıyor bazı sitelerde kullanıcıların şikayetleri.

[QUOTE ="Luthienn, post: 6925285, member: 170792"
Yarısından fazlası*]
[/QUOTE]
3 tane kalitesiz marka varsa 3 tane de iyi marka var. Sırf bunun için hazır kasa alacaklara almamalarını mı öneriyorsun reis?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı