RoqqoT
Hectopat
Tam bir toxicsin.Adam kendi düşüncesini söylüyor sen hala 2 sayfadır ağlıyorsun şimdi de dalga geçiyorsun.Bırakta adam akıllı bir pc alsın adam.Doğrudur hacım. Hahahahahahaha.
Tam bir toxicsin.Adam kendi düşüncesini söylüyor sen hala 2 sayfadır ağlıyorsun şimdi de dalga geçiyorsun.Bırakta adam akıllı bir pc alsın adam.Doğrudur hacım. Hahahahahahaha.
Hayırdır kuyruk acısı mı çekiyorsun da bu kadar güldün? Zaten genellikle diye özellikle belirttim! İstisna olarak güzel sistemler olabilir.Doğrudur hacım. Hahahahahahaha.
Arkadaşlar lütfen yazılanları iyi okuyun.Hazır sistem alacağıma indirimleri adam akıllı takip edip çok daha iyi sistemler alırım.
Neden ucuz olduğuna gelirsek genellikle düşük seviye parçalar kullanılıyor.
Hocam bence de siz beni "direk" engelleyin. Hazır kasaların sunduğu avantajı bilmeden, yok kalitesizmiş yok şeymiş sanki herkes kalitesiz satıyormuş gibi. Doların bu seviyede olduğu yerde gidin tek tek toplayın tamam mı?Hayırdır kuyruk acısı mı çekiyorsun da bu kadar güldün? Zaten genellikle diye özellikle belirttim! İstisna olarak güzel sistemler olabilir.
Ancak kendi dilinizde olan bir yazıyı anlayamama gibi bir yeteğiniz olduğu için şaşırmamak gerek değil mi!
Hacımmış. Diyecek laf bulamıyorum maalesef böyle bir üsluba.
En iyi çözüm direk engellemek.
Kendi düşüncesi diye saçma salak bir fikre tepkimizi göstermeyeceksek ve sen bunu böyle biliyorsan en büyük toksik sensin bu hayatta.Tam bir toxicsin.Adam kendi düşüncesini söylüyor sen hala 2 sayfadır ağlıyorsun şimdi de dalga geçiyorsun.Bırakta adam akıllı bir pc alsın adam.
Öncelikle uğraştığın için çok teşekkür ederim. Peki 3500x ve 3600 arasındaki fark 300 TL vermeye değer mi?Fiyatı gayet normal. İşlemci MPK olduğu için bir tık ucuz olmuş olabilir. Aynı sistemin bir tık daha kaliteli Ryzen 5 3600 işlemcili fiyatı 7000 TL ediyor.
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2060OC-6GD ITOPYA'da.www.itopya.com
Patriot Burst SSD 480 GB Burst, 2.5” Solid State Drive, SATA III, 6Gbps PBU480GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronik
Patriot Burst SSD 480 GB Burst, 2.5” Solid State Drive, SATA III, 6Gbps PBU480GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
G.Skill Ripjawsv 16 GB (2x8 GB) 3200MHz DDR4 Ram Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
G Skill Gskıll Ripjawsv Siyah 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 Pc Ram F4-3200c16d-16gvkb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (Tray,Fansız)
AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Değmez bence. 3600X alınırsa bir fark olabilir.Öncelikle uğraştığın için çok teşekkür ederim. Peki 3500x ve 3600 arasındaki fark 300 TL vermeye değer mi?
Bak şimdi bu sistemler satıcılar firmalar ile anlaşma yapabiliyor. Örneğin AMD, ASUS ve Thermaltake'in Türkiye temsilcilikleri ile anlaşma olabilir. Parçalar daha ucuza temin edilebiliyor. Ayriyeten komple bir sistem satıldığı için satıcı da ekstra bir indirim uyguluyor. Ayriyeten bunlar az satan ürünler olursa daha da düşük fiyatlar girilebiliyor.Ben bunun nedenini merak ediyorum.
Thread'ler oyunu etkilemiyor ki?@Okoza Kesinlikle değer. Biri 6/6 iken diğeri 6/12 bunun oyunlarda sorun çıkardığını duymuştum. @bugrazeus Kullanıyor 3500X pişman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.