Evet montajlı geliyor. Sadece ekran kartı montajsız geliyor.ARDEN REBUILD / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC WHITE 16GB / 64GB RAM / 2TB M.2 SSD.
Gamingen.tr'den hazır sistem almak istiyorum fakat sıvı soğutma kasanın içinde montajlı olarak beraber geliyor mu?
ARDEN REBUILD / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC WHITE 16GB / 64GB RAM / 2TB M.2 SSD.
Gamingen.tr'den hazır sistem almak istiyorum fakat sıvı soğutma kasanın içinde montajlı olarak beraber geliyor mu?
Böyle yürürlük yeni mi devreye girdi hocam?Soğutma sistemlerinin hiçbiri montajlı gelmiyor diye biliyorum. Onun için özel seçenek oluşturmuşlardı en son.
Böyle yürürlük yeni mi devreye girdi hocam?
Yok, ben geçen sene almıştım onda da demonte olarak yollamışlardı ama kule tipiydi benimki. Sıvı soğutucularda da aynıdır diye düşünüyorum.
Mayıs 2024'te aldığım sistemde sıvı soğutma monte geldi. Monte geliyor diye biliyordum ben de.
Evet montajlı geliyor. Sadece ekran kartı montajsız geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.