Hazır sistemlerde sıvı soğutma montajlı olarak mı geliyor?

Xpera

Kilopat
ARDEN REBUILD / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC WHITE 16GB / 64GB RAM / 2TB M.2 SSD.
Gamingen.tr'den hazır sistem almak istiyorum fakat sıvı soğutma kasanın içinde montajlı olarak beraber geliyor mu?

ARDEN REBUILD / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC WHITE 16GB / 64GB RAM / 2TB M.2 SSD.
Gamingen.tr'den hazır sistem almak istiyorum fakat sıvı soğutma kasanın içinde montajlı olarak beraber geliyor mu?
Evet montajlı geliyor. Sadece ekran kartı montajsız geliyor.

Sadece ekran kartı montajsız olarak geliyor.
Sebebi ise hem en pahalı parça olması hemde kargoda takılı olduğu soketten kırılıp düşme ihtimalinden dolayı.
Bunun dışında istisnalar hariç tüm parçalar montajlı şekilde gelir.

Soğutma sistemlerinin hiçbiri montajlı gelmiyor diye biliyorum. Onun için özel seçenek oluşturmuşlardı en son.

Seçenek onu da kapsamıyormuş.

1764887120976.png

Son düzenleme:
Böyle yürürlük yeni mi devreye girdi hocam?

Yok, ben geçen sene almıştım onda da demonte olarak yollamışlardı ama kule tipiydi benimki. Sıvı soğutucularda da aynıdır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı