Hocam bazen deneme sürümüyle gelir bazen freedos.Ama her şeye karşı format için bir usb hazırlamanızı tavsiye ederim lazım olur.
Sadece meraktan soruyorum. Hazır sistemlerde Windows etkinleştirilmiş mi geliyor yoksa onu kendimiz mi satın alıyoruz?
Sadece meraktan soruyorum. Hazır sistemlerde Windows etkinleştirilmiş mi geliyor yoksa onu kendimiz mi satın alıyoruz?
Çoğu etkinleştirilmemiş Windows ile birlikte geliyor. FreeDOS ile birlikte gelen hazır sistem hiç görmedim.
hocam o kod başımı baya bir belaya soktu, o yüzden yasal yollarla etkinleştirilmiş windows istiyordumİnce hesaptan aldım etkinleştirilmemiş ile geldi ama CMD üzerinden komut yazıyorsun gidiyor zaten eğer bunun zararı yoksa çok da kasmaya para bayılmaya gerek yok bence.
Hocam o kod başımı bayağı bir belaya soktu, o yüzden yasal yollarla etkinleştirilmiş Windows istiyordum
Hocam o kod başımı bayağı bir belaya soktu, o yüzden yasal yollarla etkinleştirilmiş Windows istiyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.