Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 16 Temmuz 2024 #11 Hocam bazen deneme sürümüyle gelir bazen freedos.Ama her şeye karşı format için bir usb hazırlamanızı tavsiye ederim lazım olur.
Hocam bazen deneme sürümüyle gelir bazen freedos.Ama her şeye karşı format için bir usb hazırlamanızı tavsiye ederim lazım olur.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.449 Çözümler 23 Yer İstanbul 16 Temmuz 2024 #12 Lisans almadiysan freedos gelir.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #13 Slenlord dedi: Sadece meraktan soruyorum. Hazır sistemlerde Windows etkinleştirilmiş mi geliyor yoksa onu kendimiz mi satın alıyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam bazı sistemlerde gelse de genelde FreeDOS geliyor. Siz kurup ya ucuza key alacaksınız ya da KMS yapacaksınız(korsan tavsiye etmem).
Slenlord dedi: Sadece meraktan soruyorum. Hazır sistemlerde Windows etkinleştirilmiş mi geliyor yoksa onu kendimiz mi satın alıyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam bazı sistemlerde gelse de genelde FreeDOS geliyor. Siz kurup ya ucuza key alacaksınız ya da KMS yapacaksınız(korsan tavsiye etmem).
mr.Harddisk Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 16 Temmuz 2024 #14 Slenlord dedi: Sadece meraktan soruyorum. Hazır sistemlerde Windows etkinleştirilmiş mi geliyor yoksa onu kendimiz mi satın alıyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem bilgilerinde FreeDOS yazıyorsa işletim sistemi yoktur fakat yoksa işletim sistemi vardır ve OEM sürümdür etkinleştirilmiş olur.
Slenlord dedi: Sadece meraktan soruyorum. Hazır sistemlerde Windows etkinleştirilmiş mi geliyor yoksa onu kendimiz mi satın alıyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem bilgilerinde FreeDOS yazıyorsa işletim sistemi yoktur fakat yoksa işletim sistemi vardır ve OEM sürümdür etkinleştirilmiş olur.
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 6.806 Makaleler 13 Çözümler 13 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 16 Temmuz 2024 #15 Vatan Bilgisayar'dan aldım etkinleştirilmiş geldi.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 16 Temmuz 2024 #16 nickyokaga dedi: Çoğu etkinleştirilmemiş Windows ile birlikte geliyor. FreeDOS ile birlikte gelen hazır sistem hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... O sırada İtopya'dan FreeDOS gelen sistemim
nickyokaga dedi: Çoğu etkinleştirilmemiş Windows ile birlikte geliyor. FreeDOS ile birlikte gelen hazır sistem hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... O sırada İtopya'dan FreeDOS gelen sistemim
Slenlord Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #17 TheMinor dedi: İnce hesaptan aldım etkinleştirilmemiş ile geldi ama CMD üzerinden komut yazıyorsun gidiyor zaten eğer bunun zararı yoksa çok da kasmaya para bayılmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... hocam o kod başımı baya bir belaya soktu, o yüzden yasal yollarla etkinleştirilmiş windows istiyordum
TheMinor dedi: İnce hesaptan aldım etkinleştirilmemiş ile geldi ama CMD üzerinden komut yazıyorsun gidiyor zaten eğer bunun zararı yoksa çok da kasmaya para bayılmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... hocam o kod başımı baya bir belaya soktu, o yüzden yasal yollarla etkinleştirilmiş windows istiyordum
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.840 Çözümler 37 Yer 東京 16 Temmuz 2024 #18 Slenlord dedi: Hocam o kod başımı bayağı bir belaya soktu, o yüzden yasal yollarla etkinleştirilmiş Windows istiyordum Genişletmek için tıkla... 20 liraya key satılıyor gayet güvenilir kendim kullanıyorum.
Slenlord dedi: Hocam o kod başımı bayağı bir belaya soktu, o yüzden yasal yollarla etkinleştirilmiş Windows istiyordum Genişletmek için tıkla... 20 liraya key satılıyor gayet güvenilir kendim kullanıyorum.
TheMinor Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 512 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #19 Slenlord dedi: Hocam o kod başımı bayağı bir belaya soktu, o yüzden yasal yollarla etkinleştirilmiş Windows istiyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddili soruyorum ne gibi sıkıntılar yaratabilir ki? Kaç yıldır öyle kullandım ben her PC'de öyle yaptım yani.
Slenlord dedi: Hocam o kod başımı bayağı bir belaya soktu, o yüzden yasal yollarla etkinleştirilmiş Windows istiyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddili soruyorum ne gibi sıkıntılar yaratabilir ki? Kaç yıldır öyle kullandım ben her PC'de öyle yaptım yani.