Hazır sistemlere zam geldi

Umuyorum öyle olmaz ama sanki bu daha iyi günlerimiz. Seçim dolayısıyla doların müdahalelerle bu seviyede durduğunu bilmeyen yoktur.

1 dolar 20 TL bandına yaklaştı. Bu durum sizce de normal değil mi? Bir de hangi sitede hazır sistemlere zam geldi? Onu da belirtin lütfen.

Hemen hemen hepsi dostum dolar bazında çevir bak fiyatlara normalmiymiş sürekli zam sürekli zam sabit fiyat yok dolar sabit de kalsa Türk insanı açgözlü bir bahane bulup yine zam yaparlar vergi desen kol gibi girdi.

İnsanlara açgözlü denebilir. Haklılık payı da var ama fiyat artışları olağan. İthalatta gümrük vergisi, satarken kdv+gelir vergisi ödüyor satıcılar. Absürd kira fiyatları + personel giderleri(Asgari ücretle çalışacak yetişmiş eleman yok)'de eklenince ortaya bu fiyatlar çıkıyor. Tüm çökmekte olan ekonomilerde ve hiperenflasyon yaşanan ülkelerde olan sorun bu. Umarım halkımız bilinçlenir ve hesabını sandıkta sorar.

@Hasan Aslivar insanlarımız aç gözlü ya da değil demiyorum fakat tek sebebi sence bu mu? Basit mantıkla şöyle düşün: Bir ürün satın alıyorsun ve maaliyetiyle beraber 5 TL'ye geliyor ve bu ürünü 7 TL'ye satıyorsun ancak ilerleyen zamanlarda ürünün maaliyeti arttı ve 7 TL'ye yaklaştı. Bu ürünü tekrardan 7 TL'ye satabilir misin? Tabii ki de hayır, bir de bu açıdan bak. Gelen zamları savunmuyorum fakat her şey ortada.

İnsanların aç gözlü falan olması değil bu zamların sebebi, sebebi tek bir kişi 28 mayısta buna göre oy verin!

Ben iktidara kim gelirse gelsin bir şey değişeceğini sanmıyorum yöneticiler kendi cebini düşünüyor halkı değil adam gibi biri başa geçmediği sürece halimiz hep aynı hep aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…