Hazır sistemlere zam geldi

6600 falan var sanırım o civarlarada.

Bu da alınır mı? Ki? 13-14.000'e 3060 gördüm.

En ucuz 6700 XT'li sistem bu kalmış. Az daha kurcalayınca fiyat artışı fark ediliyor.

Hocam benim bütçe taş çatladı 20.000 TL monitör ve klavye kulaklık dahil. Yani benim iş bayağı bir zorlaştı yaz indirimlerini bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok. Ya da internetten 2. ellere bakacağız.

Hocam benim bütçe taş çatladı 20.000 TL monitör ve klavye kulaklık dahil. Yani benim iş bayağı bir zorlaştı yaz indirimlerini bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok. Ya da internetten 2. ellere bakacağız.

R7 7700X ve RTX 3060 Ti sistemi bu ay başında topladım. Toplam karım 3K'yı geçti. Sırf seçim var diye acele ettim. TL değer kaybedince de çektiğim krediyi rahat ödemeye başlıyorum. Kaostan oluşan bir ülke tamamen. Yarın ne olacağını kimse bilemez. Umarım istediğiniz bilgisayara ulaşabilirsiniz.

R7 7700X ve RTX 3060 Ti sistemi bu ay başında topladım. Toplam karım 3K'yı geçti. Sırf seçim var diye acele ettim. TL değer kaybedince de çektiğim krediyi rahat ödemeye başlıyorum. Kaostan oluşan bir ülke tamamen. Yarın ne olacağını kimse bilemez. Umarım istediğiniz bilgisayara ulaşabilirsiniz.

Hocam normalde RX6700 veya 6650XT düşünüyordum ama fiyatlar uçuşa geçmeye başlamış. Belki eğer NVIDIA ile AMD çok yakın fiyatlarda olursa NVIDIA tercih ederim. En kötü Xbox Series S veya PS4 alırım şu çöplük bilgisayardan kurtulayım yeter.

Öyle değil mi kardeşim firmaların hepsi açgözlü en ufacık krizden faydalanıyorlar milyonlarca para kazanıyorlar zaten daha ne istiyorlar.
Hayır değil kardeşim.

20 küsür senedir ülkenin yaşadığı her sıkıntıda, zorlukta halk olarak herhangi bir şekilde suçlanmaktan bıktım. Yeter. Biraz da ülkenin yönetiminde olan, halkın verdiği görevleri tam anlamıyla yerine getirmeyenleri suçlayın halka dokunmadan.

Benim ülke yönetimindeki tek sorumluluğum oy vermek ve anayasada belirlenmiş kanunlara uymak. Bu kadar. Ben ahlaksız olabilirim mesela veya açgözlü olabilirim..vs ama bunun sorumlusu halk değil, buna izin veren o görevlilerdir.

Lütfen halkı suçlama alışkanlığınızdan vazgeçin. Halkı suçlayarak yanlış giden işleyişe hiç bir zaman son veremezsiniz.

Hayır değil kardeşim.

20 küsür senedir ülkenin yaşadığı her sıkıntıda, zorlukta halk olarak herhangi bir şekilde suçlanmaktan bıktım. Yeter. Biraz da ülkenin yönetiminde olan, halkın verdiği görevleri tam anlamıyla yerine getirmeyenleri suçlayın halka dokunmadan.

Benim ülke yönetimindeki tek sorumluluğum oy vermek ve anayasada belirlenmiş kanunlara uymak. Bu kadar. Ben ahlaksız olabilirim mesela veya açgözlü olabilirim..vs ama bunun sorumlusu halk değil, buna izin veren o görevlilerdir.

Lütfen halkı suçlama alışkanlığınızdan vazgeçin. Halkı suçlayarak yanlış giden işleyişe hiç bir zaman son veremezsiniz.
Kimse tek suç halkta demiyor. Ancak insanların açgözlülüğü yadsınamaz bir gerçek. Daha 2 hafta önce PC toplarken 17599 tl ye stokta 1 adet kalan MSI Ventus 3x RTX 4070 kart ben aldıktan hemen sonra aynı satıcı tarafından 18600 tl ye yine 1 adet stokla konuldu. Birkaç gün bu şekilde takip ettim ve her seferinde 1 adet stokla şu an 21000 dolaylarında satıyor bu kartı. Bu sadece basit bir örnek. Şimdi soruyorum sana dolar kuru 2 hafta içerisinde %16 mı arttı? Veyahut ben aldıktan birkaç dk. sonra üstüne 1000 tl daha fiyat koyacak ne yaşandı? Sence bunlar normal şeyler mi yani?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı