Hazır sistemlerin fiyat avantajı var mı?

YATO

Hectopat
Kendi sistemimi satıp yeni bir sistem alacağım ama galiba fiyat avantajı olan bir hazır sistem göremedim. 7600X ya da 7500F ile 9070XT almayı düşünüyorum, bütçe 62K.
İşlemciyi ve anakartı 1 sene sonra upgrade edeceğim için çok önemli olmadığını düşündüm ve biraz da RGB sevdiğim için böyle bir sistem topladım. Düşüncelerinizi tekrardan almak isterim.

Dosya Ekleri

• FireShot Capture 008 - Takip Listem - [www.akakce.com].png
    FireShot Capture 008 - Takip Listem - [www.akakce.com].png
    208,5 KB · Görüntüleme: 46
Kendi sistemimi satıp yeni bir sistem alacağım ama galiba fiyat avantajı olan bir hazır sistem göremedim. 7600X ya da 7500F ile 9070XT almayı düşünüyorum, bütçe 62K.
İşlemciyi ve anakartı 1 sene sonra upgrade edeceğim için çok önemli olmadığını düşündüm ve biraz da RGB sevdiğim için böyle bir sistem topladım. Düşüncelerinizi tekrardan almak isterim.

Hocam 62K varsa kendiniz dizin fazla bir bilgim yok diyosanız oturduğunuz şehirde İtopya varsa mutlaka gidin oradan toplayın derim bayağı yardımcı oluyolar benim bildiğim.

Youtuberların özel serilerine denk gelmediğiniz sürece pek avantajları olmuyor. Ek olarak Gaming gecelerinde veya özel günlerde hızlı olmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı