Hazır toplanmış PC'lerin herhangi bir eksisi var mı?

189913

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar malum ekran kartı, RAM fiyatları uçtu tüm OEM parçalarını fiyatı baya arttı hemde inanılmaz.
Yine toplama PC alacağım fakat Teknobiyotik masaüstü toplama oyuncu PC'leri bir araya getirip çok daha ucuz fiyata sunmuş o parçaların tüm fiyatlarını topladım fiyatı 5-6 bini geçiyor fakat daha ucuza 4 bine satıyorlar. Fakat aklımda bazı soru işaretleri var. Şimdi neden pahalı parçaları ucuza satsınlar?
Toplanmış oyuncu masaüstü link:
Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Sizce almaya değerler mi yoksa kendim mi toplamalıyım?

Genelde İşlemci nesil olarak, ssd,kasa şekli,psu,hdd gibi değerlerden kısılıyor , burada olmasa da gördüğüm kadarıyla önceden paylaşımlı yüksek gb görüntüsü olsun edasıyla paylaşımlı gpu olabiliyordu. Şu an en belirgin gördüğüm hdd ssd işlemci

Şu an için hazır sistemler daha mantıklı. Bütçe belirtirseniz en iyi öneri yapılır size zaten.
Genelde İşlemci nesil olarak, ssd,kasa şekli,psu,hdd gibi değerlerden kısılıyor , burada olmasa da gördüğüm kadarıyla önceden paylaşımlı yüksek gb görüntüsü olsun edasıyla paylaşımlı gpu olabiliyordu. Şu an en belirgin gördüğüm hdd ssd işlemci
Teknosa, Evkur değil burası yalnız.

Bu sorunun cevabı hangi hazır sistemden bahsettiğinize göre değişir. Teknobiyotik, Sinerji gibi sitelerdeki hazır sistemler genelde iyi toplanmış olsa da N11, Gittigidiyor gibi sitelerdeki sistemlerin çoğu göz boyamak için saçma sapan donanımlar takılmış rezalet sistemler.

Bu sorunun cevabı hangi hazır sistemden bahsettiğinize göre değişir. Teknobiyotik, Sinerji gibi sitelerdeki hazır sistemler genelde iyi toplanmış olsa da N11, Gittigidiyor gibi sitelerdeki sistemlerin çoğu göz boyamak için saçma sapan donanımlar takılmış rezalet sistemler.
Benim yorumumun detayını vermişsin aynen bunu demek istedim ben

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı