Krm01
Hectopat
Daha fazla
Biraz önce kendime monitör almak için vatana gittim ve bazı modelleri canlı deneyimleme şansım oldu.
1)MSI Optix G271 27" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü
www.akakce.com
Bu monitördeki renkler baya hoş ve canlı gözüküyordu.Özelliklerine bakabilirsiniz.
Aynı modelin 24 inç olanın da renkleri güzeldi ama görüntüde pixel saydım.Pixeller gözüküyordu.Tercihen 27 inç olanını önerim.
2)Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 240 Hz 1 ms Monitör
Renkler kesinlikle çok hoştu.Ayrıca görüntü kalitesi de çok hoşuma gitti.240hz ips olması ayrı bir güzellik katmış.
3)Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü
www.akakce.com
Normalde TUF serisi monitörler pek önerilmez renkleri mat durduğundan dolayı.Ama bu monitörde renkler canlıydı hemde hiç beklenmediğim kadar.Renkler doğru tutturamadığı söylenir TUF monitörler için ama AlienWare ile kesinlikle yarışabilecek bir renk kalitesine sahip.
Son olarak şunu söylemek istiyorum ben de almayı düşünüyorum ve AlienWare ile MSI arasında kalmış bulunmaktayım.
Aldığım zaman hangi modeli aldığımı ve uzun kullanım tecrübemi burada paylaşacağım.
www.itopya.com
MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.047,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu monitördeki renkler baya hoş ve canlı gözüküyordu.Özelliklerine bakabilirsiniz.
Aynı modelin 24 inç olanın da renkleri güzeldi ama görüntüde pixel saydım.Pixeller gözüküyordu.Tercihen 27 inç olanını önerim.
Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 240 Hz 1 ms Monitör Fiyatları
Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 240 Hz 1 ms Monitör Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 240 Hz 1 ms Monitör özellikleri kullanıcı yorumları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da!
www.cimri.com
Renkler kesinlikle çok hoştu.Ayrıca görüntü kalitesi de çok hoşuma gitti.240hz ips olması ayrı bir güzellik katmış.
Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.286,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Normalde TUF serisi monitörler pek önerilmez renkleri mat durduğundan dolayı.Ama bu monitörde renkler canlıydı hemde hiç beklenmediğim kadar.Renkler doğru tutturamadığı söylenir TUF monitörler için ama AlienWare ile kesinlikle yarışabilecek bir renk kalitesine sahip.
Son olarak şunu söylemek istiyorum ben de almayı düşünüyorum ve AlienWare ile MSI arasında kalmış bulunmaktayım.
Aldığım zaman hangi modeli aldığımı ve uzun kullanım tecrübemi burada paylaşacağım.
Itopyada AlienWare daha ucuzmuş.Biraz önce kendime monitör almak için vatana gittim ve bazı modelleri canlı deneyimleme şansım oldu.
![]()
MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.047,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 240 Hz 1 ms Monitör Fiyatları
Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 240 Hz 1 ms Monitör Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 240 Hz 1 ms Monitör özellikleri kullanıcı yorumları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da!www.cimri.com
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.286,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Normalde TUF serisi monitörler pek önerilmez renkleri mat durduğundan dolayı.Ama bu monitörde renkler canlıyı hem de hiç beklenmediğim kadar.Renkler doğru tutturamadığı söylenir TUF monitörler için ama AlienWare ile kesinlikle yarışabilecek bir renk kalitesine sahip.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Son düzenleme: