Haziran 2022 Monitör Tavsiyesi

Krm01

Hectopat
Daha fazla  
Biraz önce kendime monitör almak için vatana gittim ve bazı modelleri canlı deneyimleme şansım oldu.

1)MSI Optix G271 27" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü

Bu monitördeki renkler baya hoş ve canlı gözüküyordu.Özelliklerine bakabilirsiniz.
Aynı modelin 24 inç olanın da renkleri güzeldi ama görüntüde pixel saydım.Pixeller gözüküyordu.Tercihen 27 inç olanını önerim.

2)Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 240 Hz 1 ms Monitör

Renkler kesinlikle çok hoştu.Ayrıca görüntü kalitesi de çok hoşuma gitti.240hz ips olması ayrı bir güzellik katmış.

3)Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü

Normalde TUF serisi monitörler pek önerilmez renkleri mat durduğundan dolayı.Ama bu monitörde renkler canlıydı hemde hiç beklenmediğim kadar.Renkler doğru tutturamadığı söylenir TUF monitörler için ama AlienWare ile kesinlikle yarışabilecek bir renk kalitesine sahip.

Son olarak şunu söylemek istiyorum ben de almayı düşünüyorum ve AlienWare ile MSI arasında kalmış bulunmaktayım.
Aldığım zaman hangi modeli aldığımı ve uzun kullanım tecrübemi burada paylaşacağım.
Biraz önce kendime monitör almak için vatana gittim ve bazı modelleri canlı deneyimleme şansım oldu.

Bu monitördeki renkler baya hoş ve canlı gözüküyordu.Özelliklerine bakabilirsiniz.
Aynı modelin 24 inç olanın da renkleri güzeldi ama görüntüde pixel saydım.Pixeller gözüküyordu.Tercihen 27 inç olanını önerim.

Renkler kesinlikle çok hoştu.Ayrıca görüntü kalitesi de çok hoşuma gitti.240hz ips olması ayrı bir güzellik katmış.

Normalde TUF serisi monitörler pek önerilmez renkleri mat durduğundan dolayı.Ama bu monitörde renkler canlıyı hem de hiç beklenmediğim kadar.Renkler doğru tutturamadığı söylenir TUF monitörler için ama AlienWare ile kesinlikle yarışabilecek bir renk kalitesine sahip.

Son olarak şunu söylemek istiyorum ben de almayı düşünüyorum ve AlienWare ile MSI arasında kalmış bulunmaktayım.
Aldığım zaman hangi modeli aldığımı ve uzun kullanım tecrübemi burada paylaşacağım.
Itopyada AlienWare daha ucuzmuş.

Son düzenleme:

Normalde TUF serisi monitörler pek önerilmez renkleri mat durduğundan dolayı.Ama bu monitörde renkler canlıyı hem de hiç beklenmediğim kadar.Renkler doğru tutturamadığı söylenir TUF monitörler için ama AlienWare ile kesinlikle yarışabilecek bir renk kalitesine sahip.

2 gün önce Dell Alienware AW2521HFL monitörüm elime ulaştı ve kurulumunu gerçekleştirdim. İşim yüzünden pek fazla deneyimleme fırsatım olmadı. Ama renk kalitesi gerçekten tatmin edici. Piyasada gördüğüm f/p olarak en mantıklı 240Hz monitor olduğunu düşündüğümden satın almıştım. Daha öncesinde Asus TUF Gaming VG259QM model monitörü düşünüyordum ama kendisi her geçen gün fiyat olarak katlandığından vazgeçmiştim. Monitör ile ilgili sormak istediğiniz bir konu olursa seve seve yardımcı olur deneyimlerimi aktarabilirim.

1)MSI Optix G271 27" 1ms Full HD FreeSync IPS oyuncu monitörü.

Bu monitördeki renkler bayağı hoş ve canlı gözüküyordu. Özelliklerine bakabilirsiniz.
Aynı modelin 24 inç olanın da renkleri güzeldi ama görüntüde pixel saydım. Pixeller gözüküyordu. Tercihen 27 inç olanını önerim.

2)Dell Alienware AW2521HFl 24.5" 240 Hz 1 ms monitör.

Renkler kesinlikle çok hoştu. Ayrıca görüntü kalitesi de çok hoşuma gitti. 240Hz IPS olması ayrı bir güzellik katmış.

3)ASUS TUF Gaming VG27aq 27" 1ms wqhd G-Sync IPS oyuncu monitörü.

Normalde TUF serisi monitörler pek önerilmez renkleri mat durduğundan dolayı. Ama bu monitörde renkler canlıyı hem de hiç beklenmediğim kadar. Renkler doğru tutturamadığı söylenir TUF monitörler için ama Alienware ile kesinlikle yarışabilecek bir renk kalitesine sahip.

Son olarak şunu söylemek istiyorum ben de almayı düşünüyorum ve Alienware ile MSI arasında kalmış bulunmaktayım.

İtopya'da Alienware daha ucuzmuş.

İnternet kafede deneyimledim. Çok fazla bu bütçede monitör denemedim ama benim gözüme muazzam geldi. İsterseniz inceleyin.

2 gün önce Dell Alienware AW2521HFL monitörüm elime ulaştı ve kurulumunu gerçekleştirdim. İşim yüzünden pek fazla deneyimleme fırsatım olmadı. Ama renk kalitesi gerçekten tatmin edici. Piyasada gördüğüm f/p olarak en mantıklı 240Hz monitor olduğunu düşündüğümden satın almıştım. Daha öncesinde Asus TUF Gaming VG259QM model monitörü düşünüyordum ama kendisi her geçen gün fiyat olarak katlandığından vazgeçmiştim. Monitör ile ilgili sormak istediğiniz bir konu olursa seve seve yardımcı olur deneyimlerimi aktarabilirim
Kaç TL ye aldığınızı sorabilir miyim?

Normalde TUF serisi monitörler pek önerilmez renkleri mat durduğundan dolayı.Ama bu monitörde renkler canlıydı hemde hiç beklenmediğim kadar.Renkler doğru tutturamadığı söylenir TUF monitörler için ama AlienWare ile kesinlikle yarışabilecek bir renk kalitesine sahip.

Itopyada AlienWare daha ucuzmuş.

Az önce MSI kullanan bir arkadaşımdan öğrendim.Bu monitörlerde netlik ayarı varmış.
Bundan kaynaklı olarak 24 inç de pixel sayıp 27 de böyle bir sıkıntı yaşamamış olabilirim.
Fiyatı düşünülünce alınabilecek bir monitör olduğu söylendi.

Az önce MSI kullanan bir arkadaşımdan öğrendim.Bu monitörlerde netlik ayarı varmış.
Bundan kaynaklı olarak 24 inç de pixel sayıp 27 de böyle bir sıkıntı yaşamamış olabilirim.
Fiyatı düşünülünce alınabilecek bir monitör olduğu söylendi.
MSI Optix G271 27" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitör de klasik ekran yırtılması sorunu mevcut uzak durulması gereken bir ürün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı