Haziran'a kadar çıkacak olan herhangi bir OEM parça var mı ?

Daha fazla  
Arkadaşlar kusura bakmayın konu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. Benim sizlere 2 tane sorum var. 1. Ben şimdi Allah izin verirse önümüzdeki Haziran gibi sistem toplamayı düşünüyorum. Şimdi bu günlerde topladığım sistem 4.500 TL ise o zamana kadar fiyatlar ne kadar düşer ? Bir de bu Haziran'a kadar çıkacak olan herhangi bir OEM parça var mı ? Yani sistemi erken toplamam da bir sakınca var mı ? 2. sorum ise ben 3 Eylül 1999 doğumluyum ve bu yaz okullar tatil edildiğinde nasıl yerlerde çalışabilirim ? Örneğin ; Vatan Bilgisayar , Dominos Pizza vb yerlerde çalışabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.

16 yaşındasın aslında böyle yerlerde çalışabileceğini pek sanmıyorum. Onun yerine çok değil de ustalaştığın bir şey varsa onun üzerine yerlere bak. Ne bileyim sahibinden sitesinden iş ilanlarına falan bak. Belki işine yarar bir iş bulursun şimdiden kolay gelsin.

PC toplamak için erkencisin. Ağustos ayında toplarsan senin için daha hayırlı olabilir ama bilmem bu senin kararın bana sorucak olursan ağustosun başları temmuzun sonlarına doğru bir pc topla yine. Şimdiden kolay gelsin :D

Bu yıl AMD az güç tüketen ve çok performanslı işlemci ve ekran kartları çıkaracakmış. İşlemciler genellikle APU tarzı olacakmış ve FX serisinden daha güçlü olacaklarmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı