Çözüldü Anadolu AÖF için sınavsız ikinci üniversite kaydını sildirip gelecekte tekrar kaydolmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KaanKurt

Kilopat
Açık öğretim sınavları resmen örgün sınavlardan sonraki gün veya hafta başlıyor ve gerçekten gereğinden fazla stresin içine giriyorum. 2 hafta örgün hafta stresleri, sonra hiç beklemeden sonraki hafta da AÖF sınavları. 3 haftadır stres içinde olmak çok yoruyor ve artık bitsin de dinleneyim, artık yeter diyorum kendi kendime. Büyük ihtimal örgün üniversitemi bitirdikten sonra AÖF'ü yapacağım. Bu mümkün mü yoksa bir kayıt yaptıktan sonra sınavsız ikinci üniversite imkanım gidiyor mu? İkisini birlikte yapamıyorum, çok fazla yük oluyor.

Çözüm
Sildirip ileride tekrardan kaydolabilirsiniz. İmkanınız gitmez.
Kayıt silme işlemini Anadolu aos'ten sildirebilirsiniz. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Destek Sistemi

Teşekkürler fakat sormak istediğim şey, Anadolu'nun kendisinin acaba "kayıt silme işlemi yapan kişiler sonradan tekrar sınavsız ikinci üniversiteden yararlanabilirler" gibi bir söylenimi var mı? Çünkü kulaktan dolma bilgilerle sildirip sonra tekrar kayıt olamama gibi sıkıntılar yaşamak istemiyorum.

Teşekkürler fakat sormak istediğim şey, Anadolu'nun kendisinin acaba "kayıt silme işlemi yapan kişiler sonradan tekrar sınavsız ikinci üniversiteden yararlanabilirler" gibi bir söylenimi var mı? Çünkü kulaktan dolma bilgilerle sildirip sonra tekrar kayıt olamama gibi sıkıntılar yaşamak istemiyorum.
Onu görmedim ancak kendim kayıt sildirip tekrardan yaptırmıştım bir sıkıntı olmuyor. Merak etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı