Çözüldü Hazırlık 1. kurda bitirilince yeşil pasaport kullanılabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Boracic

Decapat
Daha fazla  
14 Kasım gibi hazırlık okulum bitecek, çapraza kalmamak için diğer sene başlayacağım. Bu süreçte Avrupa'ya gitmek için hâlihazırda elimde bulunan yeşil pasaportumu kullanabiliyor muyum?

Çözüm
Okulumda bana okulu dondurduğunuz dönemde bütün öğrencilik haklarınızdan feragat ediyorsunuz dediler. Ben şubat ayında gitmeyi planlıyorum. Kasım'da bitecek okulum. Yine de gidebiliyor muyum?

Donduruyor musunuz yoksa sadece öbür dönemi mi bekliyorsunuz? Dondurmuyorsanız sorun yok ama donduruyorsanız da zaten öğrenci olduğunuz için sıkıntı çıkmaz.
Okulumda bana okulu dondurduğunuz dönemde bütün öğrencilik haklarınızdan feragat ediyorsunuz dediler. Ben şubat ayında gitmeyi planlıyorum. Kasım'da bitecek okulum. Yine de gidebiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:

Donduruyor musunuz yoksa sadece öbür dönemi mi bekliyorsunuz? Dondurmuyorsanız sorun yok ama donduruyorsanız da zaten öğrenci olduğunuz için sıkıntı çıkmaz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…