Hazırlık senesi nasıl geçer?

O okulun durumunu maalesef bilemiyorum, net bir şey söylemem mümkün değil. Size verebileceğim en iyi tavsiye şu olur ki hiçbir zaman için okulla yetinmemelisiniz. Hocanız size bir öğretiyorsa siz üç öğrenmek için çabalayın, sonuna kadar uğraşın. Okul size bilgiyi öğretir, gerisini de siz getirirsiniz. Her türlü çalışmak mecburiyetindesiniz. Bu arada hazırlık muafiyet ile uğraşmayın derim, bir sene hazırlık okuyun. Bu bir senelik süreçte de dile elinizden geldiğince yoğunlaşın. Bölüme geçince ister istemez İngilizce çalışmak için pek vaktiniz olmayabilir, bölüm dersleri de olacak. Bir sene boyunca sadece dile yoğunlaşabilecek olmanızı bence büyük bir avantaj olarak değerlendirin ve hakkını verin.

Bu arada hazırlık muafiyet ile uğraşmayın derim, bir sene hazırlık okuyun. Bu bir senelik süreçte de dile elinizden geldiğince yoğunlaşın. Bölüme geçince ister istemez İngilizce çalışmak için pek vaktiniz olmayabilir, bölüm dersleri de olacak. Bir sene boyunca sadece dile yoğunlaşabilecek olmanızı bence büyük bir avantaj olarak değerlendirin ve hakkını verin.
Evet hocam ben de okumayı düşünüyorum. İngilizce seviyem iyi olsa da okulda İngilizce konuşma pratiğimiz yok (Anadoluda okumadım), bu bakımdan hazırlık mantıklı seçenek. Belki bu sene yazılıma da ağırlık veririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı