HB bilişim güvenilir midir?

Rosieer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aşağıda gördüğünüz gibi bu cihazı 12 ay taksitle almayı düşünüyorum. Aranızda buradan alışveriş yapan var mı? Açıkçası bana güvenilir geldi. Size de danışmak istedim. Bu cihazdan diğer sitelerde de var. Fiyat daha uygun olduğu için burayı tercih ettim.

Yenilenmiş telefon alınır biz 12500 tl'ye i11 aldık 3utools, truetone hepsi aktif pili 86 ama az almak makbul 100 olursa değişmiş olabilir şahsi fikrim. HB Bilişim ise bu konuda en tecrübelilerden ancak son zamanlarda mobil ve internet sitelerine giremiyorum anlayamadım. Bu arada model düştükçe yan sanayi parça ve değişim sayısı artıyor.

Yenilenmiş telefon alınır biz 12500 tl'ye i11 aldık 3utools, truetone hepsi aktif pili 86 ama az almak makbul 100 olursa değişmiş olabilir şahsi fikrim. HB Bilişim ise bu konuda en tecrübelilerden ancak son zamanlarda mobil ve internet sitelerine giremiyorum anlayamadım. Bu arada model düştükçe yan sanayi parça ve değişim sayısı artıyor.
İphone SE 2.nesil alsam değişen parça sayısı azalır mı ?

İphone SE 2.nesil alsam değişen parça sayısı azalır mı ?
HB Bilişim güvenilir.
Aşağıda bulunan Yenileme Merkezlerinde var.
Size önerim yenilenmiş telefon almayın.
Paranıza yazık.

iPhone SE 2.nesil alsam değişen parça sayısı azalır mı?
Tamamen şans işi.
EasyCep firmasından bir arkadaşım iPhone 11 almıştı Ekran ve Pil değişimi olmuştu.
Bazılarında sadece pil değişimide oluyor.

HB Bilişim güvenilir.
Aşağıda bulunan Yenileme Merkezlerinde var.
Size önerim yenilenmiş telefon almayın.
Paranıza yazık.

Tamamen şans işi.
EasyCep firmasından bir arkadaşım iPhone 11 almıştı Ekran ve Pil değişimi olmuştu.
Bazılarında sadece pil değişimide oluyor.
1 yıl garantisi var. O beni tatmin etti açıkçası.

1 yıl garantisi var. O beni tatmin etti açıkçası.
Ticaret Bakanlı tüm yenileme merkezleri 12 ay garanti veriyor zaten.
Dediğim gibi tamamen şans işi fakat size önerim yurt dışı sıfır cihaz alıp kaydını yaptırmanız.
Bende EasyCep'den iPhone 11 almayı düşünüyordum araştırmalarım sonucu almadım.
Ve yurt dışı iPhone 11 Pro 128 GB alıp e-Devlet üzerinden yurt dışına çıkmış bir akrabamın üzerine kayıt yaptırdım.
Toplam maaliyeti 9000 ₺ civarı oldu.
9000 ₺ civarı iPhone 11 Pro yok diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı