HBO Max alınır mı?

GargoyleTR

Hectopat
Daha fazla  
Yazın biriktirdiğim paramın bir kısmıyla HBO Max almayı düşünüyorum; Gumball, Sürekli Dizi vb. serilerini baştan bitirmeyi planlıyorum ama bir sansür muhabbeti varmış o yüzden biraz çekincem var sizce almaya değer mi?

Warner Bros içerikleri izleyeceksen alınır. Hepsiburada premium üzerinden galiba aylık 50TL karşılığında reklamlı versiyonunu HBO'yu sunuyor diye biliyorum.

Yazın biriktirdiğim paramın bir kısmıyla HBO Max almayı düşünüyorum; Gumball, Sürekli Dizi vb. serilerini baştan bitirmeyi planlıyorum ama bir sansür muhabbeti varmış o yüzden biraz çekincem var sizce almaya değer mi?

Sen bilirsin ama Hepsiburada yıllık paket ile 360 lira. 1 aydır Brave ile izliyorum, hiç reklam çıkmadı daha.

Hepsiburadanın aylık paketinide alabilirsin dostum daha ucuza gelir ben kullanıyorum çizgifilmlerde falan hiç reklam çıkmadı sadece prens gibi yeni yükledikleri dizilerde reklam var galba

Hepsiburadanın aylık paketinide alabilirsin dostum daha ucuza gelir ben kullanıyorum çizgifilmlerde falan hiç reklam çıkmadı sadece prens gibi yeni yükledikleri dizilerde reklam var g

Hepsiburadanın aylık paketinide alabilirsin dostum daha ucuza gelir ben kullanıyorum çizgifilmlerde falan hiç reklam çıkmadı sadece prens gibi yeni yükledikleri dizilerde reklam var galba
Her ay kullanılıyor mu peki 50tl'ye ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı