Tamamdır çok teşekkürlerThe Last of Us'ı izledim. O bahsettiğin sahne var, onda da sansür yok.

Tamamdır çok teşekkürlerThe Last of Us'ı izledim. O bahsettiğin sahne var, onda da sansür yok.
Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.
Bakabilen arkadaşlar, çizgi filmler nasıl? Eski çizgi filmler (adventure time, ben 10 vs.) Nasıl tam halleri mi var yoksa sansürlü mü?
Adamların bir suçu yok Türkiye'de tvde nasıl yayınlanıyorsa onu veriyorlar herhalde.Ben de Max'ı alırken sansürsüz olarak umuyordum ama neredeyse bütün çizgi filmlerde sansür var faha az önce craig in krallığını izlerken köpek kızın yüzünü yalıyor bunu sansürlemiş adamlar bu neyin sansürü acaba.
Adamların bir suçu yok Türkiye'de TV'de nasıl yayınlanıyorsa onu veriyorlar herhalde.
Burada bulunsun diye yazıyorum, Adventure Time’da inanılmaz sansür var, direkt bölümler eksik. Galiba yurtdışında da sansürlüymüş zaten.Bakabilen arkadaşlar, çizgi filmler nasıl? Eski çizgi filmler (Adventure Time, Ben 10 vs.) nasıl tam halleri mi var yoksa sansürlü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.