HBO Max sansür meselesi

Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.

Bakabilen arkadaşlar, çizgi filmler nasıl? Eski çizgi filmler (Adventure Time, Ben 10 vs.) nasıl tam halleri mi var yoksa sansürlü mü?

Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.

Bakabilen arkadaşlar, çizgi filmler nasıl? Eski çizgi filmler (adventure time, ben 10 vs.) Nasıl tam halleri mi var yoksa sansürlü mü?

Değişiyor. Gumball ve regular show izledim ve onlarda sansür vardı, ama televizyon versiyondaki gibi fazla sansür yoktu.

Saçmalık, Netflix'te regular showun ilk 3 sezonu sansürsüz yayınlamayı başardılar. Ama niye Max sansürsüz yayınlayamıyorlarki?

Evet yani kısaca maalesef sansür var dediğim çizgi filmlerde, diğerlerini bilmem.

Ben de Max'ı alırken sansürsüz olarak umuyordum ama neredeyse bütün çizgi filmlerde sansür var faha az önce craig in krallığını izlerken köpek kızın yüzünü yalıyor bunu sansürlemiş adamlar bu neyin sansürü acaba.

Ben de Max'ı alırken sansürsüz olarak umuyordum ama neredeyse bütün çizgi filmlerde sansür var faha az önce craig in krallığını izlerken köpek kızın yüzünü yalıyor bunu sansürlemiş adamlar bu neyin sansürü acaba.
Adamların bir suçu yok Türkiye'de tvde nasıl yayınlanıyorsa onu veriyorlar herhalde.

Adamların bir suçu yok Türkiye'de TV'de nasıl yayınlanıyorsa onu veriyorlar herhalde.

Netflix gibi bazı dijital servislerde sansürsüz yayınlıyorlar ben de onun gibi olur diye ümit etmiştim Türkiye'de her şey sansürlü zaten biraz daha kendi fikirlerinde devam ederlerse kız karakterler olmayacak zaten dizi ve filmlerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı