HBO Max Hepsiburada kampanyası reklam sıklığı nasıl?

RLG

Decapat
Daha fazla  
HBO Max'i Hepsiburada'nın kampanyasıyla aldığımızda reklamlı üyelik olarak belirtilen bir üyelik sunuyormuş. Bunu daha önce deneyen olduysa, ne kadar sıklıkla reklam veriyor? Disney'in reklamlı üyeliği çok saçma bir sistemdi; yine ona benzer bir sistem mi söz konusu?

HBO Max'i Hepsiburada'nın kampanyasıyla aldığımızda reklamlı üyelik olarak belirtilen bir üyelik sunuyormuş. Bunu daha önce deneyen olduysa, ne kadar sıklıkla reklam veriyor? Disney'in reklamlı üyeliği çok saçma bir sistemdi; yine ona benzer bir sistem mi söz konusu?
Hatirlamiyorum ama True Dedective izlerken reklam gördüğümü bile hatırlamıyorum cok kotu degildi bence yani.

Blu tv deyken Hepsiburada reklamsız veriyormuş ancak HBO 'ya geçtiğinde böyle bir güncelleme gelmiş. Şuanki durumunu merak ettim

Filmin/dizinin başında 2 tane 20-30 saniyelik reklam çıkıyor o kadar. Filmin/dizinin ortasında vb reklam çıkmıyor. Çoğu zaman peş peşe izlediğiniz bölümlerde bile çıkmıyor.
Başta olması çok can sıkmıyor ama ortasında yada durdurup başlattığında falan 2 dk civarı reklam çıkınca komik oluyor.(Disney örneğinde olduğu gibi)
Dediğiniz gibiyse iyiymiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı