HBO Max ne zaman gelir?

Paranın değer kaybından ötürü zam geliyor ama hiçbiri de cidden şu Amazon Prime gibi olamadı o da platform onlar da platform Amazon 7TL yapıyor ve halen batmıyorsa Netflix 50TL olunca batmayacak ya.

Amazon birçok alanda var hocam gelir kapısı yüksek ayda 20-30 TL kazanması onu da sadece daha çok zengin yapar zaten çok büyük firma bunu geçenlerde çok daha iyi anladım yurt dışından 1 ürün alacaktım kargo ile ilgili sorularım vardı talep oluşturdum İngiltere'den Amazon çalışanı beni aradı ve detaylı bilgi verdi dedim o zaman içimden Amazon çok büyük şirket diğerleri sadece parasını düşünüyor.

Bir ara gelecekti fakat sonradan açıklanmayan bir sebepten iptal oldu. Kimisi RTÜK sebebiyle gelmedi dedi kimisi de ekonomik sebeplerden gelmedi dedi. Bana kalırsa dengesiz ekonomi ve düşük alım gücünden dolayı gelmedi Disney+ 65, Netflix 1080P üyelik 100TL'yken HBO en az 70'le girer sektöre. Türkiye'de HBO MAX içeriklerini TV+, Tivibu ve BluTV gibi yerler yayınlıyor. Onun haricinde HBO Max ile Discovery+ birleşecekler ve Discovery+ ile BluTV anlaşmalı hatta BluTV'de Discovery+ özel sekmesi bile var.

Paranın değer kaybından ötürü zam geliyor ama hiç biri de cidden şu amazon prime gibi olamadı o da platform onlar da platform amazon 7TL yapıyor ve halen batmıyorsa Netflix 50TL olunca batmayacak ya
Amazon gibi çok büyük bir şirket ile Netflix'i kıyaslamakta sizin hatanız hocam. Amazon çok büyük bir şirket ve sadece dizi, film alanından para kazanmıyor.

Bir ara gelecekti fakat sonradan açıklanmayan bir sebepten iptal oldu. Kimisi RTÜK sebebiyle gelmedi dedi kimisi de ekonomik sebeplerden gelmedi dedi. Bana kalırsa dengesiz ekonomi ve düşük alım gücünden dolayı gelmedi Disney+ 65, Netflix 1080p üyelik 100TL'yken HBO en az 70'le girer sektöre. Türkiye'de HBO Max içeriklerini TV+, Tivibu ve BluTV gibi yerler yayınlıyor. Onun haricinde HBO Max ile Discovery+ birleşecekler ve Discovery+ ile BluTV anlaşmalı hatta BluTV'de Discovery+ özel sekmesi bile var.

Amazon gibi çok büyük bir şirket ile Netflix'i kıyaslamakta sizin hatanız hocam. Amazon çok büyük bir şirket ve sadece dizi, film alanından para kazanmıyor.

Ben kıyaslama yapmıyorum baktığımız zaman zaten Amazon'un net geliri Netflix'in 5 katı ama yani ben dijital platformlara gelen zamları anlamıyorum hadi gıda kıyafet falan bir üretim maliyeti var Netflix dizi yapıyor tamam bir gideri varda o kadar da gideri yoktur herhalde onlar da abartıyor bizim asgari ücret gibi 1 yılda 2 kez zamlanıyor :D

Ben kıyaslama yapmıyorum baktığımız zaman zaten Amazon'un net geliri Netflix'in 5 katı ama yani ben dijital platformlara gelen zamları anlamıyorum hadi gıda kıyafet falan bir üretim maliyeti var Netflix dizi yapıyor tamam bir gideri varda o kadar da gideri yoktur herhalde onlar da abartıyor bizim asgari ücret gibi 1 yılda 2 kez zamlanıyor :D

5 katı mı? Hocam Amazon birçok ülkedeki şirketlerin toplamından fazla kazanıyor günde 1 milyar sterlindan fazla kazanıyor o kaynak aşırı yanlış nereden baktıysanız Amazon için Netflix sadece sakız parası bu arada Netflix 1 günde kazancı 1.4milyon dolar.

5 katı mı? Hocam Amazon birçok ülkedeki şirketlerin toplamından fazla kazanıyor günde 1 milyar sterlindan fazla kazanıyor o kaynak aşırı yanlış nereden baktıysanız Amazon için Netflix sadece sakız parası bu arada Netflix 1 günde kazancı 1.4milyon dolar.
baktığım kaynak viki kanka ona da yanlış diyorsan bu senin sorunun netflixin net geliri 2,5 milyar $ amazonun net geliri 11,5 milyar $ amazonun içinde her şey dahil dizi,film satış falan hepsi dahil
üye sayısı olarak netflix 250 milyon amazon prime 200 milyon

baktığım kaynak viki kanka ona da yanlış diyorsan bu senin sorunun netflixin net geliri 2,5 milyar $ amazonun net geliri 11,5 milyar $ amazonun içinde her şey dahil dizi,film satış falan hepsi dahil
üye sayısı olarak netflix 250 milyon amazon prime 200 milyon
direkt gelire bakarsan tabii ki amazon'un geliri 20 milyar $'a çıkıyor yıllık toplam geliri 280 milyar $ netflixin yıllık toplam geliri 55 milyar $

Baktığım kaynak viki kanka ona da yanlış diyorsan bu senin sorunun Netflix'in net geliri 2,5 milyar $ Amazon'un net geliri 11,5 milyar $ Amazon'un içinde her şey dahil dizi, film satış falan hepsi dahil.
Üye sayısı olarak Netflix 250 milyon Amazon Prime 200 milyon.

Direkt gelire bakarsan tabii ki Amazon'un geliri 20 milyar $'a çıkıyor yıllık toplam geliri 280 milyar $ Netflix'in yıllık toplam geliri 55 milyar $

Dostum Amazon şirketi diyorum ben sen Prime diyorsun ne yapayım ben Prime Amazon bir şirket Prime Video bir dalı sadece Netflix dediğin şirket çok küçük bir şirket onu demeye çalışıyorum sen sadece Prime Video kısmında haklı olabilirsin ben şirketin geneline bakıyorum.
1 yılda 500 milyar dolar kazanmış.
Amazon'unda 2019 verilerinde wiki için konuşuyorum 280 milyar dolar Netflix ise 25 milyar dolar ama Amazon'un güncel karı 500 milyar doları aşmış :D

Son düzenleme:
Dostum Amazon şirketi diyorum ben sen Prime diyorsun ne yapayım ben Prime Amazon bir şirket Prime Video bir dalı sadece Netflix dediğin şirket çok küçük bir şirket onu demeye çalışıyorum sen sadece Prime Video kısmında haklı olabilirsin ben şirketin geneline bakıyorum.
1 yılda 500 milyar dolar kazanmış.
Amazon'unda 2019 verilerinde wiki için konuşuyorum 280 milyar dolar Netflix ise 25 milyar dolar ama Amazon'un güncel karı 500 milyar doları aşmış :D
Senin dediğin çok mantıksız ve saçma ama farkında mısın? netflixde sadece dizi ve filmden kazanmıyor o da kendi yaptığı dizi ve filmlerin ürünlerini satarak bir gelir elde ediyor amazon da kazandığı parayı prime'a basmıyor ya bassaydı o zaman yer yüzünde hangi dizi film ekibi şirketi varsa satın alırdı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı