Herkese selam, HC-06 modülü almayı düşünüyorum fakat bir sorum var. HC-06 ile röle kontrol edeceğim ve MIT App inventor ile uygulama yapacağım. Arduino'ya para vermek istemiyorum. Sadece HC-06 besleyip yoluma devam etmek istiyorum.
Herkese selam, HC-06 modülü almayı düşünüyorum fakat bir sorum var. HC-06 ile röle kontrol edeceğim ve MIT App inventor ile uygulama yapacağım. Arduino'ya para vermek istemiyorum. Sadece HC-06 besleyip yoluma devam etmek istiyorum.
Bu modulun RX ve TX pinleri var, UART arayuzu kullaniyor. UART'i da bir role ile direkt olarak kullanamazsiniz. UART'dan gelen veriyi okuyup ona gore karar verecek bir mikrokontrolcuye (bu durumda Arduino gibi bir cihaza) ihtiyaciniz var.
Hocam olay oyle degil, HC-06 her lambayi kontrol eder orasi sorun degil.
Olay su, RX ve TX UART ile iletisim kurmak icin, UART'in yaptigi yazi gondermek gibi bir sey "a" gonderirse ledi ac gibi seyler yapacaksiniz siz. Her roleyi ona gore kontrol edeceksiniz. Rolelerle calismadan bence biraz daha ogrenin, 220V sakaya gelmez.