HD 2600 Pro ile Black Flag ?

Anıl Yılmaz

Hectopat
  • İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 32-bit
  • İşlemci: Intel (R) Core (TM) 2 Duo CPU E7200@2.53GHz (2 CPU), ~ 2.5GHz
  • Bellek: 3072MB RAM
  • DirectX Versiyon: DirectX 11
  • Ekran Kartı : ATI Radeon HD 2600 Pro 512 mb

Evet arkadaşlar sistemim bu (1-2 ay içinde yeni pc toplayacağım ama dayanamadım bu oyuna.) Bu sistem ile black Flagı minumumun biraz üstü oynarmıyım? Not : Bu sistem Farcry 3 ve crysis 2 yi orta ayarlarda kasmadan oynatmıştır. Assasins creed 3 ü de minumum ile orta ayar arası çok çok az kasma ile (Oyunu yarım saat oynayınca kasmaları unutuyorsunuz) oynatmıştır. Aslında konu açmayacaktım ama bir soruyum dedim ben oynatır diyorum siz ne dersiniz bilmem. :) Birde windows 8.1 kursam oyunun performansında artış olurmu en önemli sorum bu. Cevaplar için şimdiden teşekküler. (Uprage önerisinde bulunmayın dediğim gibi pc toplayacağım 1-2 aya.)

Bu sistemle Black Flag'ı minumum da dahi zor oynarsınız maalesef. Windows 8.1 kursan bile oyunlarda fazla bir fps artışı yaşayacağını düşünmüyorum. Fakat kuracaksan kur derim.

Açık konuşmak gerekirse benim Şuan ki kart ile Crysis Warhead oynamaya çalışmama benziyor olay... Ama eğer kasmaları takmam kafaya dersen 800x600'de tüm kaliteler dibi boylar ise belki 20FPS ile oynarsın...

Ben GT9600 ile düşük ayarlarda oynuyorum. Yeni sistem toplayıncaya kadar oyunlara ara verdim 1-2 ay içinde maddi durumu kesinleştirip bilgisayarımı alacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı