HD 3450 3D uygulama ayarları nasıl olmalı?

Daha fazla  
Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi AMD Radeon HD 3450 ekran kartı var elimde yakın zamanda overclock yaptım 5-10 FPS fark etti şimdi ise 3D uygulama ayarlarını değiştirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
HD 3450 1.PNG
HD 3450 2.PNG
HD 3450 3.PNG

Hocam AMD kartlarda kaliteyi yükselterek daha fazla FPS alındığını duydum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Ama senin ekran kartın düşük. Gücü yüksek ekran kartlarında öyle bir durum var.

Ama senin ekran kartın düşük. Gücü yüksek ekran kartlarında öyle bir durum var.

Hocam bir de şeyi soracaktım bellek saati hızı şu anda 440 bunu 400'den 440'a çektim şu anda stabil olarak çalışıyor ama bunu 460 veya 470 yapamıyorum ekranda görüntü gidiyor geliyor ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyor bellek saat hızı overclock mu yemiyor nasıl yükseltebilirim GPU saat hızı 702 bu arada.

bellek saati hızı şu anda 440 bunu 400'den 440'a çektim şu anda stabil olarak çalışıyor ama bunu 460 veya 470 yapamıyorum ekranda görüntü gidiyor geliyor ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyor bellek saat hızı overclock mu yemiyor nasıl yükseltebilirim GPU saat hızı 702 bu arada.
Kartın alabildiği hız bu kadar olabilir.

Hocam bir de şeyi soracaktım bellek saati hızı şu anda 440 bunu 400'den 440'a çektim şu anda stabil olarak çalışıyor ama bunu 460 veya 470 yapamıyorum ekranda görüntü gidiyor geliyor ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyor bellek saat hızı overclock mu yemiyor nasıl yükseltebilirim GPU saat hızı 702 bu arada.
Hocam olduğu bu kadar. Yapacak bir şey yok. Yani bu ekran kartının şu an LOL'ü bile açabilmesi bir mucize.

OC yapmaya çalışmışsınız bir oyun açın ve oyun sırasında +10 +20 şeklinde yavaş yavaş arttırın mutlaka OC arrtıkca bir rakamda sıkıntı çıkaracaktır sıkıntı çıkan orananın bir -10 şekilde alta çeki, m başarılı nbir OC yapmış olursunuz.
Ekran kartı 3D ayarlarını ise yüksek performansa alın.

OC yapmaya çalışmışsınız bir oyun açın ve oyun sırasında +10 +20 şeklinde yavaş yavaş arttırın mutlaka OC arrtıkca bir rakamda sıkıntı çıkaracaktır sıkıntı çıkan orananın bir -10 şekilde alta çeki, m başarılı nbir OC yapmış olursunuz.

Hocam muhtemelen en stabil bir şekilde yapmam için otomatik saatler ile test edeceğim.
Hocam olduğu bu kadar. Yapacak bir şey yok. Yani bu ekran kartının şu an LoL'ü bile açabilmesi bir mucize.

Hocam 1920x1080 çözünürlükte 30 FPS oynayabiliyorum ama bu bana düşük geldiği için 1440x900'a aldım şu anda koridor aşamasında 70 Fight'ta ise 50 FPS ile oynayabiliyorum.

Otomatik test yapacağım en stabil değerleri bulabilmesi açısından bir şey olur mu otomatik teste bastıktan sonra ne yapmalıyım bittiğini nasıl anlayabilirim?
Yardımcı olacak var mı otomatik test yaparsam bir sıkıntı olmaz değil mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı