GoodbyeDPI çalışmayı durdurdu

goktu0601

Centipat
Daha fazla  
Discord Türkiye'de kapatıldığından beri GoodbyeDPI kullanıyorum fakat bugün bilgisayarımı açtığımda GoodbyeDPI çalışmamaya başladı. Bilgisayarımı ilk önce yeniden başlatmayı denedim, olmadı. Sonra "service_remove" yaptım, dosyayı sildim, bilgisayarı yeniden başlattım, dosyaları yeniden yükleyip kurdum ve tekrar yeniden başlattım ama hiçbir işe yaramadı. İnternetim Turkcell, yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord Türkiye'de kapatıldığından beri GoodbyeDPI kullanıyorum fakat bugün bilgisayarımı açtığımda GoodbyeDPI çalışmamaya başladı. Bilgisayarımı ilk önce yeniden başlatmayı denedim, olmadı. Sonra "service_remove" yaptım, dosyayı sildim, bilgisayarı yeniden başlattım, dosyaları yeniden yükleyip kurdum ve tekrar yeniden başlattım ama hiçbir işe yaramadı. İnternetim Turkcell,

Kral splitwire Türkiye diye bir açık kaynak yazılım var oradan istediğin her türlü DPI vb yazılımı senin yerine kuran otomatik bir yazılım senin seçtiklerini sen uğraşmadan senin yerine kuruyor. GoodbyeDPI da dahil hepsini kuruyor ve bunu tarayıcı da çalışacak şekilde de ayarlatabiliyorsun.

Discord Türkiye'de kapatıldığından beri GoodbyeDPI kullanıyorum fakat bugün bilgisayarımı açtığımda GoodbyeDPI çalışmamaya başladı. Bilgisayarımı ilk önce yeniden başlatmayı denedim, olmadı. Sonra "service_remove" yaptım, dosyayı sildim, bilgisayarı yeniden başlattım, dosyaları yeniden yükleyip kurdum ve tekrar yeniden başlattım ama hiçbir işe yaramadı. İnternetim Turkcell, yardım ederseniz sevinirim.
hocam bende de çalışmıyor. çözüm bulabildiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı