HD 3470 sistem Rules of Survival oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 8
3 GB RAM, Radeon HD 3470, Intel Core 4400 2.00GHz. Rules of Survival oynatır mı?

Rules of Survival maalesef işlemciye yönelik bir oyundur.
Ben 4.20GHz ve 8 çekirdekli işlemcim ile oynarken kasma sorunları yaşıyordum açıkcası bu oyundan dolayıdır diye düşünüyorum ama ani donmalar kasarak oynatır.

Bu siteden bilgisayarını otomatik test ederek bakabilirsin.
Şuan bilgisayarım bozuk siz söyleyebilirmisiniz?
Rules of Survival maalesef işlemciye yönelik bir oyundur.
Ben 4.20GHz ve 8 çekirdekli işlemcim ile oynarken kasma sorunları yaşıyordum açıkcası bu oyundan dolayıdır diye düşünüyorum ama ani donmalar kasarak oynatır.
Kaç fps alırım hocam 30 40 fps olsa yeter?

Kendi sistemim ile test ettim. Ram ve işlemci olarak sistemlerimiz aynı. Ancak ekran kartı düşük olduğu için, senin sistemin de benim sistemim de oyunu oynatmıyor. Ekran kartın yetersiz.

FPS bile alamazsınız çünkü ekran kartınız yetersiz hocam, oyun hiç açılmaz HD 3470 ile.

Son düzenleme:
CPUBoss, GPUBoss ve Can You Run It sitelerindeki karşılaştırmaların cevap olarak sunulması yasaktır. Bilgilerin güvenilir bulunmadığı siteler yasaklanır, filtrelenir.

Bilgi verdiğiniz iyi oldu cevapları düzenleyeyim o zaman. 😇

3 GB RAM, Radeon HD 3470, Intel Core 4400 2.00GHz. Rules of Survival oynatır mı?

Ekran kartı bakımından oyunu oynayabilirsiniz.
"Low settings"
3GB belleğiniz var bu oyun için yeterli değildir.
Muhtemelen 7 kullanıyorsunuz
1, 6 GB RAM gitti sistem için
Geriye kalan 1, 4 GB RAM rules of Survival için yeterli değil
Ama HDD veya SSD işte herhangi bir sabit diskiniz sistem yönetimli olduğu için RAM konusunda idare eder gibi gibi bir hal ile oynayacaksınız
İşlemciniz ile oyunmin. İşlemcisi ile karşılaştırılınca geride kalıyorsunuz

Bu önermelere sahip
Oyunu Low settings ani kasmalar "ani kasmalar derken" silah yerden alırken donma uçaktan atlama veya ani bir hareket anında olacak olan "donmalar"
Oyunumin 32FPS de oynarsınız ani donmalarda 0FPS veya oyun çökmesi yaşanabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı