4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 23 Mayıs 2021 #21 Bana kalırsa 7. 8.1 desteği kesilene kadar kullanılabilir. 8.1 desteği kesildiği vakit 2 işletim sistemini bırakıp 10'a yönelmeyi planlıyorlar.
Bana kalırsa 7. 8.1 desteği kesilene kadar kullanılabilir. 8.1 desteği kesildiği vakit 2 işletim sistemini bırakıp 10'a yönelmeyi planlıyorlar.
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #22 Damon Salvatore dedi: İyi forumlar o zaman hocam. Maalesef düşüncenize saygı duymak zorundayım. Genişletmek için tıkla... Değilsin. Sana da iyi forumalr o zaman hocam. Senin gibisi yok burada. Ben pek saygısızlık ettiysem affola ne ise. İyi akşamlar. Selametle. 401916 dedi: Bana kalırsa 7. 8.1 desteği kesilene kadar kullanılabilir. 8.1 desteği kesildiği vakit 2 işletim sistemini bırakıp 10'a yönelmeyi planlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet tek sisteme odaklanıp büyümeyi bekliyorlar.
Damon Salvatore dedi: İyi forumlar o zaman hocam. Maalesef düşüncenize saygı duymak zorundayım. Genişletmek için tıkla... Değilsin. Sana da iyi forumalr o zaman hocam. Senin gibisi yok burada. Ben pek saygısızlık ettiysem affola ne ise. İyi akşamlar. Selametle. 401916 dedi: Bana kalırsa 7. 8.1 desteği kesilene kadar kullanılabilir. 8.1 desteği kesildiği vakit 2 işletim sistemini bırakıp 10'a yönelmeyi planlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet tek sisteme odaklanıp büyümeyi bekliyorlar.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.261 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #23 Kriontex dedi: Hocam denemiş biri olarak kesinlikle Win 7 üstü kötü olur eski kartımdı. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün anahtarı istiyor bu sitede nasıl indireceğim Win 7'yi. Castiel Winchester dedi: 4650 kullanmış birisi olarak Windows 7 daha performanslı. Hem RAM 4 ise Windows 7 64 Bit kurun. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün anahtarı istiyor bu sitede nasıl indireceğim Win 7'yi.
Kriontex dedi: Hocam denemiş biri olarak kesinlikle Win 7 üstü kötü olur eski kartımdı. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün anahtarı istiyor bu sitede nasıl indireceğim Win 7'yi. Castiel Winchester dedi: 4650 kullanmış birisi olarak Windows 7 daha performanslı. Hem RAM 4 ise Windows 7 64 Bit kurun. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün anahtarı istiyor bu sitede nasıl indireceğim Win 7'yi.
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 24 Mayıs 2021 #24 Fenerbahçelii dedi: Hocam ürün anahtarı istiyor bu sitede nasıl indireceğim Win 7'yi. Hocam ürün anahtarı istiyor bu sitede nasıl indireceğim Win 7'yi. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden değil Technopat'te vardı.
Fenerbahçelii dedi: Hocam ürün anahtarı istiyor bu sitede nasıl indireceğim Win 7'yi. Hocam ürün anahtarı istiyor bu sitede nasıl indireceğim Win 7'yi. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden değil Technopat'te vardı.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.261 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #25 Kriontex dedi: Kendi sitesinden değil Technopat'te vardı. Genişletmek için tıkla... Nerede hocam link atar mısınız.
Kriontex dedi: Kendi sitesinden değil Technopat'te vardı. Genişletmek için tıkla... Nerede hocam link atar mısınız.
berk.swastika Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #26 Win 7 hatalarını bile onaramıyor kursan bile en Max 3 4 ay idare edersin. Windows 10'u öneririm 4 GB RAM'a sahipsen mukabil bir seviyede kullanırsın.
Win 7 hatalarını bile onaramıyor kursan bile en Max 3 4 ay idare edersin. Windows 10'u öneririm 4 GB RAM'a sahipsen mukabil bir seviyede kullanırsın.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.261 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #27 berk.swastika dedi: Win 7 hatalarını bile onaramıyor kursan bile en Max 3 4 ay idare edersin. Windows 10'u öneririm 4 GB RAM'a sahipsen mukabil bir seviyede kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartım çok kötü sol taraftan arama çubuğuna basınca bile 20 sn de açılıyor.
berk.swastika dedi: Win 7 hatalarını bile onaramıyor kursan bile en Max 3 4 ay idare edersin. Windows 10'u öneririm 4 GB RAM'a sahipsen mukabil bir seviyede kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartım çok kötü sol taraftan arama çubuğuna basınca bile 20 sn de açılıyor.
berk.swastika Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #28 Fenerbahçelii dedi: Hocam ekran kartım çok kötü sol taraftan arama çubuğuna basınca bile 20 sn de açılıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 sisteminizi kendine optimize edebilir geçenlerde bir makale okumuştum deneyin derim. Çünkü Win 8 kuracaksanda Windows 10'daki gibi arama çubukları mevcut.
Fenerbahçelii dedi: Hocam ekran kartım çok kötü sol taraftan arama çubuğuna basınca bile 20 sn de açılıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 sisteminizi kendine optimize edebilir geçenlerde bir makale okumuştum deneyin derim. Çünkü Win 8 kuracaksanda Windows 10'daki gibi arama çubukları mevcut.